15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Moarte suspectă

Un bărbat a fost găsit mort pe câmp, între localităţile Milcov şi Ipoteşti, din judeţul Olt.

OLT. Tragedia s-a petrecut marţi seară. Cadavrul bărbatului a fost observat de un şofer, prieten al victimei, care a trecut cu maşina spre Ipoteşti. Omul a sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Poliţia Rutieră şi unul de la Criminalistică. Bărbatul a fost găsit căzut la câţiva metri de o baltă aflată în drum, iar lângă acesta era un motoscuter. Din primele cercetări ale poliţiei s-a emis ipoteza că omul a trecut cu mopedul prin baltă, a derapat, a căzut în cap şi şi-a rupt gâtul. Însă există posibilitatea ca lucrurile să nu se fi întâmplat aşa. Surse neoficiale spun că victima se afla pe moped cu un bărbat recidivist care este cercetat de Poliţia Slatina. Poliţiştii n-au confirmat acest lucru, afirmând că bărbatul era singur pe moped şi că în acest incident nu mai este implicat nimeni. Victima se numeşte Ion Ciolponea şi este din comuna Ipoteşti. El nu prezenta urme de violenţă pe corp şi nici de altă natură.

Bărbatul plecase la Olt

Rudele victimei spun că Ion Ciolponea plecase la Olt, unde urma să se întâlnească cu Mircea Lungu, un prieten foarte bun de-al său, însă nu se ştie ce s-a întâmplat. Potrivit acestora, Mircea a spus că în timp ce se întorcea de la peşte l-a găsit pe Ion Ciolponea aproape mort în drum şi i-a oferit primul ajutor.
Ion era căsătorit şi avea trei copii. Locuia cu soţia sa şi lucra ca şofer la o firmă din Slatina. Ion Căpraru, primarul comunei, spune că era un bărbat cuminte şi respectuos. „El nu prea bea pentru că lucra ca şofer la Slatina. Avea trei copii. Au fost plecaţi în străinătate, iar de curând s-au întors acasă. Păcat de el! Din ce am auzit eu, omul plecase să facă baie, iar la întoarcere s-a întâmplat nenorocirea. A căzut cu motoscuterul, şi-a rupt gâtul şi a murit pe loc“, a spus primarul comunei.
Poliţiştii refuză să ofere informaţii despre cele întâmplate. Ei spun că nu se pot pronunţa cu privire la moartea bărbatului până ce nu va sosi rezultatul autopsiei. Ancheta continuă, iar poliţiştii încearcă acum să stabilească împrejurările accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS