15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA incendiat casa fostei concubine

A incendiat casa fostei concubine

OLT. O femeie din comuna Bistriţa a fost la un pas de a-şi pierde casa, după ce fostul concubin a provocat un incendiu şi apoi a fugit. Vineri seară, proprietara casei, Elena Vasile, împreună cu cele două fete minore ale sale erau plecate în sat. Supărat că femeia l-a părăsit în urmă cu o săptămână, fostul concubin al acesteia, Marin Ciocan, a mers la locuinţa ei şi s-a răzbunat, dându-i foc. Flăcările au fost observate de vecini, care au chemat pompierii. Un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) s-a deplasat imediat la faţa locului, pompierii găsind o anexă cuprinsă de flăcări. Din fericire, focul a fost stins înainte ca el să ajungă şi la casă. „Au ars anexa, bunurile care erau înăuntru, printre care o bicicletă şi butelia. Celelalte două camere ale casei au fost salvate la timp. Se pare că focul a fost pus de cineva“, a spus Marius Mitrache, din cadrul ISU.  
Şi vecinii Elenei spun că incendiul a fost provocat de fostul concubin al acesteia. „El a dat foc. L-am văzut la poartă şi zicea că nu e mare lucru ce a făcut. Era foarte beat, abia se mai ţinea pe picioare“, a spus unul dintre vecini. Elena Vasile susţine că Marin o tot ameninţa că îi va da foc la casă. „Zicea de mult că îmi dă foc la casă. Nu
l-am crezut în stare să facă asta. E un nenorocit. M-am despărţit de el pentru că stătea numai beat şi mă bătea. Acum îi e necaz că ne-am despărţit şi a vrut să se răzbune“, a afirmat Elena. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi face cercetări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU