Horoscop

Autori


Berbec

Sunteți în măsură să vă încumetaţi la noi răspunderi şi obligaţii. Partea frumoasă e că puteți dovedi acum cât sunteți de bun într-o nouă direcţie de activitate, ceea ce poate atrage după sine succes şi recunoaştere profesională şi financiară. În plus, vă puteți simţi protejat de zei şi-n viaţa sentimentală, deşi ar putea exista un mare consum interior, o serie de stări contradictorii, obositoare şi epuizante.

Taur

Iată o zi în care e favorizată interacţiunea cu cei din familie, în care sunt şanse să soluționați unele conflicte şi confruntări de clan. În general aveți o stare bună, vă simţiți bine, sunteți împăciuitor şi tolerant și ştiți să-i luați pe cei din jur cu vorba bună. O stare de sănătate peste medie v-ar putea determina să fiți exuberant, exaltat, chiar excesiv.

Gemeni

Aveți parte de unele beneficii materiale cu mai multă uşurinţă decât de regulă. V-ați putea mişca mai în voie, mai liber, atunci când vine vorba de bani şi de obţinerea sau cheltuirea lor, nefiind probabil necesar să ţineți cont de prea multe reguli şi limitări impuse. Şi când e vorba de iubire puteți acţiona mânat de primul impuls, fără să luați în calcul ceea ce se aşteaptă de la dumneavoastră.

Rac

E posibil să realizați că nu e necesar să mai dramatizați unele situații create în familie. Constatați că o atitudine iertătoare și binevoitoare, înțelegătoare și tolerantă poate aduce imediat lucrurile la normalitate. Puteți realiza că s-au iscat certuri din nimic, din motive absolut nesemnificative și puteți drege busuiocul, adoptând o atitudine sinceră și mai spășită.

Leu

O mişcare astrală importantă s-ar putea produce astăzi, când e posibil să cunoaşteți un reviriment consistent la nivel financiar. E posibil să constataţi o stabilizare a bugetului personal, să fiți plătit pentru unele servicii depuse ori să fiți în măsură să achiziţionați ceva de calitate la un preţ foarte avantajos. Sunt, de asemenea, benefice proiecte de afaceri gândite în doi, într-un proiect de parteneriat sau de grup.

Fecioară

Este o zi generoasă, de parcă orice interacţiune cu cei din jur se soldează cu o anumită răsplată. Dați de oameni care au ceva de oferit şi de împărtăşit, încât e o reală plăcere să vă oferiţi unii altora darurile pe care fiecare le deţineți. Simţiți că ziua se încheie cu un sentiment de bogăţie, de prosperitate de parcă tot ce ați primit a construit o adevărată zestre personală pe care vă puteți baza de acum înainte.

Balanţă


Ideea ar fi că azi nu prea gustați noutăţile şi modificările abrupte în spaţiul domestic. Schimbările de domiciliu pe nepusă masă nu sunt primite cu prea multă exuberanţă şi interes. Totodată, în viaţa sentimentală, acum când probabil vă gândeați că lucrurile s-au aşezat pe făgaş clar şi previzibil, situaţii noi, imposibil de anticipat, v-ar putea inspira un sentiment de teamă şi nesiguranţă.

Scorpion

În viaţa de familie s-ar putea aplana un conflict, s-ar putea desființa un ring de luptă în care se duc confruntări verbale lipsite de sens. E ca și cum învăţați să suportaţi ideea ratării sau a înfrângerii, înţelegeți să cedați teren, nemaicultivându-vă vanităţi şi orgolii inutile, iritante. Poate fi vorba de o reacţie de supunere la obligaţiile familiale, la limitările şi regulile impuse de autoritatea părintească.

Săgetător

E posibil să nu mai îmbrăcați în haine idealiste relaţia afectivă în care sunteți implicat, să deveniți conştient că orice parteneriat are fisurile, dramele şi punctele lui slabe pe care sunteți dator să le aflați şi să le supliniți. Sunt condiţii favorabile pentru a începe cu aplomb o afacere de familie sau pentru a demara un proiect ori a dezvolta o idee rentabilă, furnizoare de ceva avantaje materiale.

Capricorn

O zi perfectă pentru a vă asuma o serie de iniţiative administrative şi organizatorice la domiciliu. Cum sunteți probabil foarte energic şi plin de vitalitate, v-ați putea mobiliza forţa fizică năvalnică de care dispuneți pentru a face curăţenie generală sau a redecora casa. În viaţa amoroasă vi se pot dărâma nişte mituri amăgitoare şi nici financiar nu prea vă aflați în graţiile astrelor.

Vărsător

Considerați azi că nu sunteți întreg fără un partener. În relaţia de cuplu poate domni bunacuviinţă şi cordialitatea, simpatia spontană şi dialogul domol, constructiv şi lămuritor. Dincolo însă de politeţuri şi convenienţe, puteți fi uşor inflamabil şi agasabil în cazul în care celălalt preferă să ia decizii de unul singur în privinţa unor probleme ce privesc cuplul.

Peşti

Aveți curaj să visați, să trasați o direcție de evoluție a planurilor, pe câteva zile sau luni de acum înainte, pentru că sunteți într-un moment în care imaginația dă roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar imposibile, ci chiar planuri palpabile, care înaintează pas cu pas spre ceea ce va deveni într-o zi realitate. Primul pas în acest joc de construcție e să dați voie creativității să ridice tot ceea ce vreți să obțineți.Comenteaza acum

Alte stiri

22 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Toate mişcările pe care le faceţi pot trece neobservate de alţii, chiar şi de partener. Tot ce ţine de viaţa dumneavoastră va fi gestionat în mare taină şi discreţie şi veţi căuta chiar să vă mişcaţi în spatele scenelor.
21 iunie 2018

Mehedinţean dat dispărut de familie

Polițiștii mehedinţeni au fost sesizați, ieri, cu privire la faptul că, în seara zilei de 16 iunie, Ionică Popescu, de 43 de ani, din comuna Obârșia Cloșani, a plecat în mod voluntar de la o stână aflată pe raza aceleiași comune și
21 iunie 2018

Horoscop

Berbec S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă cucerește imediat și care va putea juca un rol important în viața dumneavoastră. Este posibil chiar să vă propuneți să petreceți un sfârșit de săptămână împreună. Pe plan

Sumarul ediției de miercuri, 22 martie 2017

Actualitate

» Contorizare individuală prin apometre cu citire la distanță
» MAE: Două persoane de cetățenie română – rănite în atacurile de la Londra
» ANA: Consumul experimental de droguri în rândul elevilor de 16 ani, sub media europeană
» Parlamentul scoțian suspendă dezbaterile cu privire la referendumumul de independență, după atacul de la Londra
» Numărul insolvențelor, al suspendărilor și al dizolvărilor de firme, în scădere,
» Mai multe persoane au fost rănite după deraierea unui tren în Elveţia
» UPDATE – Londra: Un bărbat a intrat cu maşina în mulţimea de pe Podul Westminster şi apoi în gardul Parlamentului. Doi morţi şi mai mulţi răniţi în urma atacului
» Iohannis: Nu mă grăbesc să fac o nominalizare la SIE
» Ucraina interzice intrarea reprezentantei Rusiei la Eurovision
» Bodog: Guvernul a abrogat HG privind calculul prețurilor la medicamente
» CFR SA are prevăzute în buget cheltuieli de natură salarială de 995,503 milioane de lei, în creștere cu 22,91%
» România va candida pentru a găzdui sediul Agenţiei Europene a Medicamentului, aflat în prezent în Londra, după Brexit
» Site-ul web al Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale are probleme de afişare
» CFR SA anunţă că activitatea feroviară a fost reluată în regionalele Bucureşti, Craiova, CF Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa
» Preşedintele ANP: Vrem să grăbim operaţiile, transplant pulmonar se va face aproape sigur la Sfânta Maria
» Pronunțarea privind eliberarea condiționată a lui Mircea Băsescu, amânată până pe 29 martie

Local

» Povestea pompierului care a ajuns la „Românii au talent“
» Ex-şeful poliţiei, „fabricat“ prefect peste noapte
» Poet dat în judecată de o primărie pentru postările pe facebook
» Şomajul este la cote alarmante în Mehedinţi

Dolj

» Doi angajați ai Centrului de Transfuzie, după gratii pentru luare de mită
» Fostă funcționară la poștă, condamnată cu suspendare
» Greva CFR Infrastructură a dat peste cap programul călătorilor
» Ce investiții dezvoltă doljenii care accesează fonduri pe PNDR
» Managerii de școli, limitați la orele plătite suplimentar
» Chef Nico Lontras: Mi-aș dori să aud mai des de șalăul de Dunăre, în locul celui de Nil
» Cine-a lăsat stâlpu-n drum?
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Expoziţie de fotografie etnografica
» Ziua Internaţională a Poeziei
» Haos provocat de Greva la CFR
» Craiova: Patru străzi rămân temporar fără gaze în data de 23 martie
» Craiova: “Monstrul nisipurilor”, proiectul câştigător al concursului organizat de Teatrul Naţional “Marin Sorescu”

Gorj

» Peste 700 de elevi şi profesori, la Olimpiada naţională de fizică de la Târgu Jiu
» Percheziţii în Gorj într-un dosar de contrabandă cu ţigări
» Gorj: Bărbatul care s-a aruncat în Jiu a fost găsit de pompieri
» Fostul şef al AJOFM Gorj vrea să scape de controlul judiciar
» Gorj: Un elev riscă să îşi piardă un picior şi are nevoie de ajutorul semenilor
» Americanii au vizitat Termocentrala Rovinari
» “Ziua Porţilor Deschise”, la IPJ Gorj

Vâlcea

» Vâlcea: Prinşi la furat de cărbune
» Vâlcea: Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru înşelăciune
» Vâlcea: Un bărbat din Berislăveşti şi-a dat foc de supărare. Poliţistului care a sărit să-l salveze i-a luat foc părul

Sport

» Victor Naicu: Trebuie să intrăm în normal cât mai repede
» Valentina Ardean Elisei, nerăbdătoare să joace din nou
» Voleibaliştii craioveni, la a doua înfrângere în play-off

Educatie

» Profesorii restructurați se salvează cu activitatea extrașcolară
» Povești de succes din „Școala olimpicilor“

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top