16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Un prieten vă va cere un ajutor financiar. Nu îi întoarceți spatele dacă aveți cum să răspundeți solicitării sale. Nu luați decizii pentru alţii şi nu insistați prea mult cu sfaturile, nu le ştiți pe toate. Spuneți-le oamenilor ce credeți, prezentați-le lucrurile obiectiv, dar nu insistați să vadă totul aşa cum vedeți dumneavoastră.

Taur
Un prieten bun sau chiar partenerul nu vă răspunde la telefon şi începeți să vă faceți multe griji în legătură cu relaţia voastră. Nu puneți la îndoială loialitatea lui, doar pentru că s-ar putea să aibă o zi proastă sau este foarte ocupat. Aveți răbdare şi implicați-vă în activităţi care vă ajută să vă gândiți la altceva.

Gemeni
Astăzi s-ar putea să aveți o întâlnire foarte pasională, dar va începe cu o mică întârziere. Nu intrați în panică, pentru că lucrurile vor intra pe făgaş normal dacă aveți răbdare. Nu vă supărați din orice astăzi, pentru că toată lumea este distrasă. Nu trebuie să luați lucrurile personal. Fiți calm, nu răspundeți la provocări şi veți avea o zi minunată!

Rac
Aveți tendinţa să faceți unele excese culinare, iar asta vă va deprima. Încercați să fiți cumpătat şi faceți alegeri cât mai sănătoase. Câteva exerciţii fizice sunt indicate, pentru că vă vor da energie. Aveți grijă, însă, să nu vă epuizați, pentru că va fi greu să vă puneți pe picioare. Relaxați-vă cu o ceaşcă de ceai şi o carte bună, vă veți încărca bateriile.

Leu
Partenerul sau persoana care vă place s-ar putea să fie departe astăzi, iar asta vă deprimă. Nu lăsați acest lucru să vă strice ziua. Dacă sunteți romantic, consumaţi-vă energia şi pasiunile în activităţi creative. Dacă vă place sportul, jucați fotbal sau faceți gimnastică. Timpul va trece mai repede şi nu veți mai fi atât de trist.

Fecioară
Astăzi nu sunteți în apele dumneavoastră şi vă doriți să rămâneți în casă. Nu vreți să vă dezlipiți din faţa televizorului, însă găsiți energia necesară să mergeți la muncă. Veți avea o zi bună, odată ce vă ridicați din pat, pentru că vă concentrați foarte bine şi aveți multe idei bune. Prietenii vor să fie în preajmă mai mult timp. Ar trebui să le oferiți această plăcere.

Balanţă
Un prieten apropiat sau poate chiar partenerul s-ar putea să aibă o zi proastă şi va avea nevoie de dumneavoastră. Sunteți persoana perfectă să dea sfaturi şi să îi ascultați pe ceilalţi, aşa că nu îi întoarceți spatele. Totuşi, nu trebuie să puneți nevoile celorlalţi mai presus. Dacă vreți să faceți ceva doar pentru dumneavoastră, este o zi bună să o faceți.

Scorpion
Dacă mergeți la cumpărături veți fi ispitit de un lucru foarte scump, de care nu aveți neapărat nevoie. Nu fiți impulsiv, dar dacă nu este un efort financiar prea mare, nu aveți de ce să vă abţineți. Faceți ce vreți, dar asigurați-vă că nu veți avea de suferit după. Concentrați-vă mai mult la muncă, pentru că aveți lucruri importante de făcut.

Săgetător
S-ar putea să primiți musafiri astăzi, iar dacă locuinţa nu este impecabilă, vă veți simţi foarte prost. Nu este cazul să puneți mâna pe mop de faţă cu toată lumea, mai ales că sunt mari şanse ca ceilalţi nici să nu observe aceste aspecte. Bucurați-vă de compania celorlalţi.

Capricorn
Astăzi arătaţi foarte bine fizic, dar emoţional nu vă simţiți deloc bine. Este una dintre acele zile în care vă simţiți inconfortabil. Nu vă victimizați şi încercați să vedeți şi părţile bune. Un masaj sau o vizită la sala de sport vă vor schimba starea de spirit. Vă veți simţi mai bine la final! Proiectele la care lucraţi întârzie să se finalizeze.

Vărsător
Faceţi un pas semnificativ înainte, primul dintre cei mulţi care vor urma. Conceptele intelectuale şi spirituale vă vor atrage astăzi atenţia. Nu puneți presiune şi nu încercați prea mult să vă înţelegeți. Sunteți confuz şi vă va fi greu să ajungeți la o concluzie. Încercați să vă concentrați pe altceva, faceți sport sau mergeți la cumpărături. Vă veți simţi mai bine!

Peşti
Aveţi parte de o zi satisfăcătoare din punct de vedere amoros. Dacă sunteți implicat într-un proiect creativ, imaginaţia îi va surprinde pe ceilalţi. Aveți multe idei bune şi veniți cu o soluţie pentru fiecare problemă care apare. Uneori trebuie să mai ieşiți din rutină, iar astăzi este o zi bună să faceți asta. Încercați să faceți ceva pentru prima dată, vă veți distra teribil!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS