18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Apar unele dificultăţi pe plan amoros, Venus vă ajută să rezolvați problemele dacă dați dovadă de puţină răbdare şi sânge rece. Fiți prudent cu banii pentru că apar riscuri de pierderi sau de stagnare într-o situaţie materială mai puţin plăcută. Acordați partenerului timp de gândire şi bucuraţi-vă de atmosfera şi comunicarea excelentă pe care o aveți.

Taur
Vă place sinceritatea şi o discuţie deschisă ar putea să împiedice o situaţie neplăcută. Trebuie însă să vă dominați temperamentul şi gelozia. Chiar dacă sunteți foarte sigur pe dumneavoastră, în relaţiile cu cei din jur trebuie să încercați să fiți puţin mai modest, căci există riscul să fiți judecat ca fiind înfumurat.

Gemeni
Concretizați nişte proiecte mai vechi în viaţa sentimentală, însă vă păstrați o oarecare independenţă la care ţineți foarte mult. Trebuie însă să aveți grijă la schimbările de comportament, care riscă să strice totul. La serviciu, aveți o zi uşoară deoarece reuşiți să vă îndepliniți sarcinile foarte repede.

Rac
Trebuie să vă fixați obiective precise dacă vreți să obţineți rezultate concrete. Onestitatea şi imparţialitatea vă ajută să evitaţi să comiteţi greşeli. Singur, treceți printr-o perioadă bună din punct de vedere sentimental, atrăgând toate privirile celor din jur. Partea cea mai bună este că la serviciu tot ceea ce întreprindeți iese perfect.

Leu
Simţiți nevoia să faceți ordine în relaţiile cu prietenii, renunţând la tot ceea ce nu este solid. O să începeți să vă îngrijorați din ce în ce mai puţin în legătură cu viitorul sentimental. Nu este vorba despre o problemă anume cu care vă confruntaţi. Pur şi simplu simţiți nevoia să fiți în siguranţă şi să puteți conta oricând pe jumătatea dumneavoastră.

Fecioară
Veți pune la cale un plan diabolic care să vă ajute să atrageți atenţia asupra propriei persoane. Folosiți-vă limbajul trupului! Simţiți o nevoie intensă de a avea parte de romantism. La serviciu întârziați cu câteva sarcini pe care le aveați de îndeplinit. Magnetismul este irezistibil şi ştiți să vă faceți plăcut de toată lumea.

Balanţă
Proiectele pe care le derulați este posibil să fie amânate sau întârziate din cauza unor circumstanţe exterioare. Încercați să vă menţineți pe poziţie. O să vă simţiți uşor depresiv, dar acest lucru nu o să fie pentru o perioadă lungă de timp. Terapiile pe bază de apă vă fac bine, astfel încât este indicat să vă petreceți timpul la piscină.

Scorpion
Luați apărarea unui prieten care se află într-o situaţie delicată. Prestigiul creşte cu această ocazie. Iubirea vă dă aripi şi faceți lucruri inventive, fiind într-o dispoziţie foarte creativă pentru că simţiți că doar aşa puteți să vă cuceriți partenerul şi să îl faceți să fie doar al dumneavoastră.

Săgetător
Viaţa personală este prioritară. Tot ce ţine de ea va fi pe primul loc. Concentrați-vă asupra problemelor importante şi nu vă pierdeți într-o mie de idei. Este important să terminați fiecare proiect început şi să fiți atent la detalii. În caz de nevoie, consultați-vă cu persoanele din jur şi păstrați-vă capul pe umeri.

Capricorn
Vă preocupă problemele afective şi căutaţi o relaţie care să vă convină. Aveți şanse să găsiți o persoană care să răspundă nevoilor şi cu care să construiți ceva stabil. La serviciu, simţiți că sunteți pe un drum care vă duce spre locuri unde nu ştiți dacă vreți să ajungeți. Va trebui să învățați să mâncați şi să dormiți regulat dacă doriți ca nivelul de energie să crească.

Vărsător
Sunteți pur şi simplu sedat cu optimism. Veți fi acolo pentru toţi cei care au nevoie de un sfat bun. Nu doriți să vă petreceți nici măcar o secundă în singurătate. Fiți prudent la locul de muncă şi nu faceți nimic prea îndrăzneţ, rezumați-vă la sarcinile de rutină. Nu trebuie însă să pierdeți din vedere obiectivele stabilite.

Peşti
Trăiți sentimente foarte intense. Pentru a reuși să creșteți din punct de vedere personal, ar fi bine să vă dați voie să trăiți aceste emoții. Gândirea pozitivă este una din cărțile pe care le dețineți. Lucrul în echipă este o modalitate foarte bună în care să și demonstrați influența gândirii pozitive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS