6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Cetățean albanez prins în flagrant în timp ce încerca să ofere 200 de euro mită

Mehedinţi: Cetățean albanez prins în flagrant în timp ce încerca să ofere 200 de euro mită

În urma unui denunţ formulat de un poliţist de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Porțile de Fier II – I.T.P.F. Timișoara, ofițerii Direcţiei Generale Anticorupţie – S.J.A. Mehedinţi, sub coordonarea procuroului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, au prins în flagrant un cetățean albanez, în timp ce încerca să ofere suma de 200 de euro pentru a nu fi luate măsurile legale ca urmare a neîndeplinirii condițiilor de intrare în România

Un ofițer din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Porțile de Fier II a sesizat ofițerii din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Mehedinți despre faptul că la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetățean albanez a înmânat polițistului de frontieră odată cu documentele de călătorie și suma de 200 de euro, deoarece nu avea documentele necesare pentru a justifica scopul călătoriei și nu îndeplinea condițiile legale de ședere în România.
Întrebat despre cei 200 de euro, cetățeanul albanez a declarat că suma de bani este pentru a trece cu vederea faptul că nu îndeplinește condițiile legale de intrare în România și pentru a i se permite intrarea în țară.
Urmare a sesizării polițistului de frontieră, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Mehedinți și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți s-au deplasat în Punctul de Trecere al Frontierei Porțile de Fier II realizând prinderea în flagrant a cetățeanului albanez.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS