6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj"Zilele Porților Deschise", la Centrul social "Sfântul Nicolae" din București al Arhiepiscopiei Craiovei

„Zilele Porților Deschise”, la Centrul social „Sfântul Nicolae” din București al Arhiepiscopiei Craiovei

poza 1 poza 2
Centrul Social de Zi pentru Copii „Sfântul Nicolae” din București al Arhiepiscopiei Craiovei- Mitropoliei Olteniei împreună cu Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, parter al acestui eveniment, organizează  miercuri și joi, 18-19 octombrie 2017, „Zilele Porților Deschise”.
Evenimentul este dedicat părinților copiilor, școlilor, organizațiilor non-guvernamentale, parohiilor și universităților cu care Centrul ”Sfântul Nicolae” a colaborat în perioada 2016-2017, precum și tuturor persoanelor interesate. Programul de vizitare va fi în intervalul orar 12:00 – 16:00 și se va desfășura pe parcursul a două zile.
Vizitatorii vor putea descoperi tainele educației copiilor și sălile unde ei învață, vor putea admira obiectele realizate de copii și vor face cunoștință cu personalul care luptă pentru rezultatele lor deosebite.
Cu această ocazie, copiii vor participa la un program de karaoke, vor picta pe pânză, vor desena pe asfalt, vor modela diferite obiecte din pastă de modelat și plastilină și vor participa la jocuri desfășurate în aer liber.  În curte vor fi amenajate standuri cu materiale informative (pliante, afișe, reviste, broșuri, fluturași sau alte materiale) și echipamente de sonorizare pentru activitatea muzicală.
„Acest eveniment este la prima ediție și sperăm cu ajutorul lui Dumnezeu și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit  Irineu să continue și în anii următori. Sunt asteptați să participe la eveniment elevi și cadre didactice de la 15 școli din capitală, sectoarele 4-5, 10 organizații non-guvernamentale, 2 universități și cel puțin 10 parohii. Vor fi alături de noi la acest eveniment voluntari de la Facultatea de Teologie, specializarea Asistență Socială, precum și de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din București”, a declarat Mihaela Morăraș, coordonatorul Centrului Social ”Sfântul Nicolae” din București al Arhiepiscopiei Craiovei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS