6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj„Marea“ dezvăluire a vicelui Cosman: ecranul din Centrul Vechi

„Marea“ dezvăluire a vicelui Cosman: ecranul din Centrul Vechi

Reprezentanții Primăriei Craiova au anunțat ieri, la ora 13.30, că la ora 14.00 viceprimarul Adrian Cosman va da o declarație de presă, fără a se menționa și subiectul acesteia. Cum viceprimarul Cosman este destul de scump la vorbă, te așteptai să vină cu o declarație de mare interes pentru comunitate. Care este situația la stadionul „Ion Oblemenco“ și ce probleme de construcție sunt, se va inaugura Water Park-ul luna viitoare, se vor relua lucrările la cartierul de locuințe de pe strada Caracal, se vor finaliza asfaltările începute în parcările din oraș și lăsate neterminate ori s-a reușit depunerea vreunui megaproiect cu fonduri europene, sunt doar câteva dintre subiectele importante pentru craioveni despre care te așteptai să vorbească edilul.
Viceprimarul și-a făcut apariția în sala mare a primăriei, camerele și microfoanele au pornit, iar acesta a făcut următorul anunț: în Centrul Vechi se va monta un ecran pe care va rula meciul dintre CSU Craiova și AC Milan, programat astăzi, de la ora 21.00. „Primăria municipiului Craiova dorește să marcheze revenirea Universității Craiova în cupele europene, astfel că mâine (astăzi – n.r), începând cu ora 20.00, vă informăm că în Piața «Frații Buzești» din Centrul Vechi va fi amplasat un impresionant ecran, unde suporterii din Bănie vor avea posibilitatea de a viziona meciul. Vă așteptăm de la ora 20.00, pentru că înainte vor fi niște filmulețe de prezentare cu Campioana unei mari iubiri“, a fost mesajul „bombă“ al viceprimarului Adrian Cosman, la prima sa prezență solitară în fața presei de când a fost ales în funcție. „Întrebări dacă aveți… despre meci“, a completat apoi acesta.
Uluiți de „marea“ dezvăluire, jurnaliștii au rămas fără replică. Viceprimarul a fost totuşi întrebat de situația de la stadionul „Ion Oblemenco“, iar răspunsul a venit prompt: „Credeți-mă că nu știu!“. Cosman s-a încumetat să ofere și un pronostic, de genul „suntem lei și sperăm să câștigăm, deși este marele Milan“, după care s-a ridicat de la prezidiu, a mulțumit și a plecat.
Duelul dintre CSU Craiova și AC Milan este, fără îndoială, un eveniment de marcă pentru sportul din Bănie, dar anunțul cu mare tam-tam al viceprimarului se putea face și printr-un simplu comunicat de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS