18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn nou Rendez Vous pentru craioveni

Un nou Rendez Vous pentru craioveni

Lucrurile frumoase se nasc din pasiune, iar afacerile durabile implică eforturile unor echipe de profesioniști. Un concept care îmbină cu succes pasiunea și performanța este Rendez Vous.
Deja cunoscute de craioveni, conceptele Rendez Vous Shop și Rendez Vous Cafe sunt apreciate pentru calitatea produselor pe care le oferă și pentru varietatea mărcilor vândute exclusiv în rețeaua Rendez Vous.
Îl găsești pe strada A.I. Cuza, vizavi de Universitate, și îl recunoști ușor după vitrinele îngrijite și identitatea cu care deja te-au obișnuit magazinele Rendez Vous Shop. Intri în magazin și dai cu ochii de un stand cu țigări de foi, trabucuri și tutun de import din Cuba și SUA. Îți atrag atenția câteva display-uri dichisite în care poți admira faimoasele brichete Zippo, dar și produse premium, marca ST Dupont.
Doamnele pot alege între câteva mărci de parfumuri dintre cele mai sofisticate. Magazinul își propune, deci, să răspundă celor mai diverse gusturi.
„Este un concept puțin diferit de celelalte trei magazine Rendez Vous Shop, ne-am dorit să ne aliniem aerului boem ale Centrului Vechi, dar și să putem oferi aceleași produse cu care ne-am obișnuit clienții. În plus, am îmbogățit ofertele cu sortimente noi de bere germană, irlandeză, belgiană sau spaniolă și am adus în Craiova vinul spumant Astoria.
Multe mărci din magazinul nostru sunt aduse pentru prima dată în Craiova și se găsesc doar în lanțul Rendez Vous Shop. Clienții noștri le-au cerut, noi le-am adus pentru ei. Vorbim de mărcile Dupont și de anumite vinuri, trabucuri sau țigarete“, a declarat Daniel Popescu, managerul Rendez Vous.
Alături de băuturile tari, vinurile fine sau diverse mărci de bere, Rendez Vous Shop este deschis pentru toți cei care vor să-și potolească setea cu o băutură răcoritoare foarte rece sau pentru iubitorii cafelei. Acestora, Rendez Vous Shop le oferă o cafea Illy to go – un concept nou, unic în Craiova, dar și în țară.
Cafeaua Illy to go, dar și surprize cu ocazia deschiderii au primit toți clienții prezenți la inaugurare. Promoțiile continuă, astfel că primii 120 de clienți ai magazinului vor primi gratis premii marca Aquacarpatica.
„Să rămânem în topul preferințelor clienților noștri este prioritatea noastră numărul unu. Din acest motiv suntem tot timpul interesați să știm ce produse își doresc să găsească în magazinele noastre sau ce promoții caută ei. În viitorul cel mai apropiat, mai avem o surpriză pentru craioveni, vor putea găsi în magazinele noastre produsele alimentare Dukan, foarte apreciate la nivel global“, a adăugat, în încheiere, Daniel Popescu.
Rendez Vous Shop face parte dintr-un lanț de magazine tip liquore and tobacco, prezente în Craiova și Slatina.
Oferta Rendez Vous Shop cuprinde peste 2.000 de mărci, majoritatea de import, dar și produse autohtone, alese cu grijă pentru clienți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS