16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPub Sânziana, distracţie garantată într-o atmosferă de mare familie

Pub Sânziana, distracţie garantată într-o atmosferă de mare familie

De puţină vreme, pe strada Sărarilor s-a deschis un nou pub pentru cei care obişnuiesc să îşi petreacă serile în oraş. Pub Sânziana a apărut, spune managerul Cristian Delica, „la cererea publicului“, întrucât ideea unui spaţiu închis, care să funcţioneze şi în timpul sezonului rece în incinta spaţiului unde funcţionează, pe timpul verii, piscina Sânziana, a fost sugerată de craiovenii care au devenit clienţi fideli ai locului.
„Prin activitatea din timpul sezonului estival, îndeosebi graţie ofertei noastre de abonamente, am reuşit să creăm un grup de clienţi care îşi doreau să revină la noi şi toamna sau iarna. Aşa s-a născut Pub Sânziana, care a fost gândit ca un loc unde fiecare să se simtă în largul său, cu o atmosferă familiară. Tocmai de aceea, la noi fiecare poate să îşi pună muzica preferată, să îşi aleagă singur melodiile pe care să le cânte la serile de karaoke şi, ca o noutate pentru barurile din Craiova, în pub-ul nostru se poate dansa pe bar“.
Pub Sânziana este deschis de joia până duminica, iar fiecare seară are o tematică. Serile de joi le sunt dedicate amatorilor de karaoke, vinerea formația de lăutari a pub-ului cântă LIVE muzică populară, iar sâmbăta şi duminica este atmosferă de club, cu dans până în zori.
„Pornind deja cu un grup de clienți, format din cei care vin vara la Piscina Sânziana, pub-ul nostru a devenit imediat un loc unde fiecare se simte ca acasă. Avem şi bucătărie cu specific românesc, platouri tradiţionale şi pizza, la preţuri accesibile, iar barul poate fi închiriat pentru evenimente private“, adaugă Cristian Delica. Pentru seara de Anul Nou, Pub Sânziana poate fi închiriat de către un grup de maximum 34 de persoane, aceasta fiind capacitatea spaţiului. Costul este de 180 de lei de persoană şi include un meniu cu antreuri reci şi calde, peşte, sarmale şi fripturi combinate, şi un voucher pentru băuturi.

Pub Sânziana se află pe strada Sărarilor, în incinta Comat (în spatele Kaufland).

Pentru rezervări şi informaţii, puteţi suna la numărul de telefon 0723.522.873.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS