17.8 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier în Severin

Mehedinţi: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier în Severin

Trei persoane au ajuns la spital, marţi după-amiază, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident produs pe Splaiul Mihai Viteazu, în apropierea Stadionuli Municipal.
Un şofer începător a lovit un autoturism care circula regulamentar şi a plonjat apoi cu maşina în canalul de pe marginea drumului care are peste 10 metri adâncime.

Şoferul care conducea regulamentar autoturismul personal pe Splaiul Mihai Viteazu se afla în maşină cu soţia şi nepoţelul de doar cinci ani. „Aveam nepoţelul şi soţia în spate, veneam uşor că aici trebuia să fac dreapta pe Târgu Jiului, să las nepoţelul. Am văzut pe cineva că vine tare din spate, a intrat în derapaj, ceva s-a întâmplat. Pe mine m-a întors cu maşină. Am auzit bubuitura aici şi am sunat la 112 că mi-a fost mai mult teamă de el că eu m-am lovit doar la cap, în oglindă. M-a lovit pe mine şi din coliziune a căzut”, a declarat şoferul care circula regulamentar.
Maşina condusă de şoferul începător a plonjat în canalul din beton de pe marginea drumului. La locul accidentului fost chemaţi pompierii de la descarcerare, mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie.
„Când am ajuns la faţa locului am constatat că victimele au ieşit pe picioarele lor, nu erau grav. Am verificat autoturismul care a rămas în şanţ, în canal, să nu aibă scurgeri de combustibil şi alte probleme”, a declarat maior Marius Gogâlta, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.
În cele din urmă tânărul şi mama sa au ieşit singuri din maşină, au fost preluaţi de medicii de la Ambulanţă şi sunt în afara oricărui pericol. La spital a fost transportat pentru investigaţii şi conducătorul auto care circula regulamentar.
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Cel mai probabil însă, a fost cauzat de viteza prea mare a şoferului începător.


Editor: Anca Dumitraşcu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS