25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean cercetat pentru comiterea mai multor furturi

Doljean cercetat pentru comiterea mai multor furturi

Lucrători ai Postului de Poliţie Cârna au fost sesizaţi de către un bărbat, de 31 de ani, din localitate cu privire la faptul că, autori necunoscuţi, i-au sustras din locuinţă, în perioada 1 octombrie – 5 noiembrie, mai multe bunuri, printre care şi o tabletă,  trei telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de 1.500 de lei.
În aceeaşi zi, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii doljeni  a fost identificat făptuitorul în persoana unui tânăr de 19 ani, din comuna Cârna, judeţul Dolj. Prin extinderea investigaţiilor a rezultat faptul că acesta, în aceeaşi perioadă, a sustras din locuinţa unui alt bărbat de 62 de ani, din comună, un TV LCD şi un ceas de mână, ambele în valoare de 900 de lei. De asemenea, tânărul a sustras un CD  PLAYER şi din autoturismul unui alt localnic de 35 de ani, din aceeaşi localitate.
Prejudiciul a fost recuperat în  proporţie de 90 % şi restituit persoanelor  vătămate. Poliţiştii au întocmit pe numele tânărului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS