25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reţinut după ce a accidentat mortal un biciclist şi a părăsit locul accidentului

Dolj: Reţinut după ce a accidentat mortal un biciclist şi a părăsit locul accidentului

Cercetările continuă pentru identificarea biciclistului decedat
Cercetările continuă pentru identificarea biciclistului decedat

Poliţiştii doljeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani după ce a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de cercetare.

Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi ieri noapte cu privire la faptul că s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.
La nivelul IPJ Dolj s-a constituit o echipă operativă complexă formată din poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Serviciul Criminalistic şi Poliţiei Dăbuleni, coordonată de cms. şef Badea Nicuşor, adjunctul şefului de inspectorat, aceştia reuşind, în mai puţin de 4 ore de la producerea accidentului, să identifice conducătorul auto în persoana lui Gabriel Dănuţ Roşu, de 33 de ani, din comuna Daneţi.

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au stabilit faptul că Gabriel Dănuţ Roşu în timp ce conducea o autoutilitară Renault Master, din direcţia Dăbuleni către comuna Amărăştii de Jos, pe DN 542, la km 28, la intrarea în comuna Amărăştii de Jos, a accidentat mortal un biciclist a cărui identitate nu a fost stabilită până în prezent.

Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Gabriel Dănuţ Roşu a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru identificarea persoanei decedate şi stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS