19.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024

Moda în vacanţă

O bluză, o pereche de colanţi sau o rochie de bumbac sunt hainele potrivite pentru a vă garanta confortul de care aveţi nevoie în timpul concediului.

Ţinutele lejere câştigă teren în faţa celor uşor rigide care vă îmbrăcau zilele trecute la serviciu. Costumul cu fustă şi sacou cu mânecă scurtă a fost înlocuit de bermudele din in şi maioul lejer, în vreme ce sandalele cu toc au cedat locul celor din cauciuc cu talpă joasă. Şi coafura a suferit câteva modificări. Astăzi nimeni nu vă mai cere o aranjare ca la carte. Cordeluţa din plastic vă scapă de rigoarea unei coafuri, căci e vremea vacanţei, a relaxării, a confortului.

Garderoba de vacanţă

Accesoriile vesele, pentru un plus de originalitate, hainele cu imprimeuri în pătrăţele sunt cele mai potrivite ţinute pentru timpul dumneavoastră liber. Lejeritate şi libertate în mişcare sunt atributele lor. Nu uitaţi însă micile secrete, evitaţi să purtaţi mai mult de două articole vestimentare imprimate. Pentru restul ţinutei alegeţi nuanţe de gri, negru, alb, albastru, roşu sau galben. Dacă optaţi pentru o ţinută casual cu pantaloni în pătrăţele, alegerea cea mai bună sunt pantalonii drepţi în locul celor mulaţi. Fusta sau rochia imprimată cu pătrăţele va merge de minune cu bijuterii şi o curea lată, roşie sau albă. Fără teama de a gafa în materie de modă, puteţi opta pentru o cămaşă din bumbac gri, asortată cu o pereche de pantaloni scurţi tot din bumbac negri. La aceiaşi pantaloni puteţi asorta o bluză din mătase şi bumbac alb murdar. Ca accesoriu, designerii recomandă o brăţară din argint. Tot pentru zilele toride de vară, specialiştii în domeniul modei vă sugerează o ţinută lejeră: cămaşă din bumbac bleu, asortată cu o pereche de pantaloni trei sferturi din in crem, cordeluţă roşie din plastic, menită să îndulcească ţinuta, asortată cu o brăţară din lemn şi plastic cu nuanţe de roşu, aceleaşi ca şi la cordeluţă, dar şi cu crem şi bleu. Nu uitaţi nici de colanţi. O astfel de pereche din bumbac, în nuaţă de albastru închis se potrivesc de minune cu un maiou tot din bumbac alb la care se poate accesoriza o curea albastru închis cu buline albe, la modă în acest sezon.

Pentru zile calde de vară

Nici rochiţele n-ar trebui să vă lipsească din bagaj. Un exemplar alb din in, asortat cu o pereche de sandale albe reprezintă o ţinută potrivită pentru o după-amiază la terasa de la piscină, tot astfel cum o rochiţă din bumbac în nuanţe de albastru  cu dungi albe este potrivită pentru o seară liniştită la malul mării. Tot pentru după-amiezele calde de vară puteţi alege o bluză din elastan, orange cu dungi verticale albe şi o fustă din in şi bumbac albe. Ca accesoriu puteţi opta pentru bijuterii simple, un ceas din argint şi o brăţară din argint. Şi totuşi, vedetele concediului rămân pantalonii, fie ei scurţi din bumbac, trei sferturi sau lungi din in. Lor li se potriveşte aproape orice, bluziţe, maiouri din bumbac. La mare concurenţă sunt şi fustiţele din bumbac cu motive florale, în combinaţii reuşite de gri, mov, albastru închis, cele tricotate, cu flori brodate, fustele din fâş, la modă în acest sezon, la care se pot accesoriza câte o şapcă din bumbac, crem, dar şi un colier din plastic. Şi geanta din piele şi material textil, albă, este potrivită pentru a vă întregi ţinuta. Lejeritate, bun gust, dar şi eleganţă sunt atributele care ar trebui să caracterizeze vestimentaţia dumneavoastră de vacanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS