18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

SCURTE ŞTIRI

Modă de la prostituate

Prostituatele braziliene au lansat la Rio de Janeiro o colecţie vestimentară inspirată în întregime din stilul lor de viaţă. După cum informează Libero.it, colecţia se numeşte „Daspu“, un joc de cuvinte de la „Das putas“, care în traducere ar însemna „prostituate“. Obiectivul acţiunii este acela de a strânge banii necesari pentru a promova o campanie de sensibilizare a opiniei publice în legătură cu demnitatea celei mai vechi profesii din lume. Colecţia include tricouri, lenjerie sexy, corsete şi genţi.

Bere la mânăstire

Producătorii de bere spanioli au ales să îşi testeze produsele pe călugăriţe, pentru a demonstra beneficiile consumului de bere asupra organismului uman. După cum informează Krone.at, Uniunea producătorilor de bere a finanţat un studiu despre efectele berii asupra metabolismului. La acest studiu au participat 50 de călugăriţe din trei mânăstiri din provincia spaniolă León. „Ne-am pus la dispoziţie pentru a aduce un serviciu umanităţii“, a spus măicuţa Almerinda. În prima fază a experimentului, măicuţele s-au hrănit cu mâncarea lor obişnuită şi nu au avut voie să consume nici un pic de alcool. După aceea, la meniul lor zilnic s-a adăugat o jumătate de litru de bere fără alcool pe zi. În a treia fază a experimentului, măicuţele au primit permisiunea de a bea două halbe de bere. Rezultatele studiului au fost pe măsura aşteptărilor: consumul de bere este benefic pentru metabolism şi scade colesterolul. În plus, aceste efecte benefice apar indiferent dacă berea este cu alcool sau fără, şi nu contează dacă este blondă sau neagră.

 Poliţiştii comunică prin SMS

Poliţiştii dintr-un oraş din Marea Britanie au primit ordinul de a comunica prin SMS în timpul serviciului, informează site-ul thesun.co.uk. Această măsură a fost impusă după ce valoarea facturilor telefonice a „sărit“ cu 400%. Acum, toate apelurile efectuate de pe telefoanele de serviciu ale poliţiştilor sunt limitate la doar 60 de secunde, după care convorbirea se întrerupe automat. Conducerea Poliţiei din Northamptonshire a luat această decizie după ce costurile pentru apelurile telefonice au crescut de la 27.000 de lire sterline la impresionanta sumă de 120.000 de lire sterline în doar un an. Mai mult decât atât, poliţiştii au fost „antrenaţi“ să folosească mai puţine cuvinte în situaţiile în care chiar este nevoie să dea telefoane. „Sperăm că astfel vom reuşi să readucem cheltuielile la un nivel rezonabil“, a declarat şeful Poliţiei din Northamptonshire.

Kimberly Stewart, pe urmele iubitelor tatălui său

Kimberly Stewart, fiica rockerului Rod Stewart, a fost aleasă de curând să fie imaginea companiei producătoare de lenjerie intimă „Ultimo“, informează site-ul thesun.co.uk. Frumoasa de 27 de ani a semnat un contract în valoare de 50.000 de lire sterline pentru a prezenta colecţia „Adore Moi“ a acestei firme. În mod ironic, firma de lenjerie „Ultimo“este acceaşi care în urmă cu trei ani a renunţat la serviciile lui Penny Lancaster, actuala logodnică a lui Rod Stewart, pentru a o angaja pe Rachel Hunter, fosta soţie a rockerului.

Jessica Simpson, fană declarată a fetelor de la The Pussycat Dolls

Jessica Simpson visează să poată dansa într-o zi întocmai ca fetele de la „The Pussycat Dolls“ şi spune că analizează cu mare atenţie coregrafia colegelor sale de breaslă. După cum informează site-ul contactmusic.com, Jessica Simpson este o mare admiratoare a fetelor ce s-au consacrat în lumea muzicală cu succesul „Don’t Cha“ şi mărturiseşte că exersează mişcările sexy ale acestora de câte ori are ocazia, dar numai în intimitatea propriei sale case. „Dansez şi eu ca ele, dar niciodată în public, prefer să fac acest lucru doar în dormitorul meu, în faţa oglinzii“, a spus Jessica Simpson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS