23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Scurte stiri

Cel mai inalt barbat din lume si-a gasit jumatatea


Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit cu o femeie din orasul sau natal, de doua ori mai tânara decât el si cu 68 de centimetri mai scunda, potrivit mai multor publicatii din China. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Bao Xishun, de 56 de ani, care masoara 2 metri si 36 de centimetri, figureaza in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai inalt barbat de pe planeta. El s-a casatorit cu o vânzatoare de 29 de ani, care are o inaltime de un metru si 68 de centimetri. Cei doi sunt originari din orasul Chifeng, din regiunea autonoma Mongolia Interioara. „Dupa ce a publicat mai multe anunturi pentru a-si gasi o logodnica in lumea intreaga si dupa un lung proces de selectie, Bao si-a vazut visul implinit“, precizeaza cotidianul Beijing News.


Fumatul la volan, interzis


Daca va gândeati ca legile care interzic fumatul in baruri si restaurante in mai multe tari sunt prea dure, gânditi-va ca in India situatia fumatorilor este mult mai dramatica. Dupa cum informeaza site-ul haisentito.it, Inalta Curte a stabilit ca nimeni nu are dreptul de a fuma daca se afla la volan. Cei care vor incalca aceasta reglementare vor fi amendati cu 500 de rupii (aproximativ opt euro). Aceasta este doar una dintre noile masuri adoptate de Inalta Curte in scopul de a diminua numarul de decese cauzate de acest viciu.


Toti copiii lui Mick Jagger sunt dislexici


Jerry Hall a dezvaluit ca toti cei patru copii pe care ii are impreuna cu Mick Jagger sufera de dislexie, informeaza site-ul thesun.co.uk. Fostul manechin a dezvaluit ca Elizabeth, James, Georgia May si Gabriel au fost diagnosticati cu aceasta tulburare. Jerry Hall, care si ea este dislexica, a declarat: „Toti ma mostenesc pe mine in aceasta privinta. Te obisnuiesti destul de greu cu situatia, dar pe masura ce inaintezi in vârsta inveti sa te descurci si acesta este un lucru foarte bun. Din punctul meu de vedere, aceasta tulburare este un dar pentru ca te ajuta sa gândesti altfel“.


Jude Law si Natalie Portman – un nou cuplu de vis al Hollywoodului


Cunoscutii actori Jude Law si Natalie Portman au sanse mari sa devina unul dintre cele mai invidiate cupluri din Cetatea Filmului. Dupa cum informeaza Libero.it, cei doi au fost surprinsi intr-o postura mai mult decât prietenoasa, la petrecerea organizata cu ocazia noului lor film, productia „My Blueberry Nights“. Potrivit unor surse apropiate celor doi, Law si-ar fi gasit consolarea in bratele lui Portman dupa despartirea de Sienna Miller. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Cold Mountain“, dupa care au colaborat in pelicula „Closer“. S-au inteles de minune la filmari, Jude povestind tuturor ca este „fan“ Natalie Portman. „Jude crede ca ea este frumoasa si se inteleg de minune. Intotdeauna a avut o slabiciune pentru Natalie. Acum ca Natalie nu mai este cu iubitul ei, Gael Garcia Bernal, s-a gândit ca nu are nimic de pierdut daca se distreaza un pic cu Jude la petrecere“, a povestit o sursa apropiata celor doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS