23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Scurte stiri

Agui – pisica vorbitoare


Un chinez afirma ca pisica sa isi poate spune numele. Dupa cum informeaza Ananova, Lu Feng din Beijing este sigur ca felina sa, Agui, isi poate spune numele mai ales când ii este frica. „Anul trecut ii faceam baie si se teme foarte tare de apa. Dupa ce a mieunat de câteva ori, am auzit-o spunând clar «Agui». La inceput am crezut ca mi se pare, insa ea tot repeta numele, foarte clar, cu o voce de copil“.


A picat examenul de conducere dupa ce a mers 45 de ani fara permis


Dupa ce a condus timp de 45 de ani fara permis si a calatorit cu masina in mai multe tari din Europa, un sârb de 75 de ani a ratat proba pentru a obtine permisul de conducere, potrivit cotidianului Politika. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, incepând cu anul 1962, Blagoje Neskovic, din satul Lozanj, situat la 110 kilometri sud de Belgrad, circula cu masina fara a fi in posesia unui document care sa-i permita sa faca acest lucru. El a fost cu masina in mai multe tari, printre care Bulgaria, România si Ungaria. „Am incercat sa-mi iau permisul. Am facut chiar si cursuri, insa am ratat proba finala“, a declarat Blagoje Neskovic. Cu toate acestea, el a fost felicitat pentru ca nu a primit niciodata amenda si nici nu a fost oprit de politie pentru incalcarea codului rutier. Politistii au afirmat ca barbatul merita sa-i fie atribuit un „permis de onoare“.


Si-a inscenat inmormântarea pentru a-si cunoaste adevaratii prieteni


Carei persoane nu i-a venit cel putin o data in minte ideea de a asista la propria inmormântare, pentru a vedea cum reactioneaza persoanele apropiate? Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, un bosniac a pus chiar in aplicare acest plan morbid, in urma caruia a ramas foarte dezamagit. La asa-zisa inmormântare a sa nu a venit sa asiste decât mama lui. Amir Vehabovic, de 45 de ani, si-a organizat propria inmormântare pentru a descoperi care dintre cunoscutii sai vin sa-i aduca un ultim omagiu. Ascuns in spatele unui arbust, barbatul a descoperit cu tristete ca doar mama sa s-a prezentat la ceremonia funerara. In aceasta situatie, Amir a luat decizia de a scrie câte o scrisoare tuturor prietenilor sai. „Am platit o suma enorma de bani pentru a obtine un certificat de deces fals. M-am gândit ca macar prietenii mei vor fi prezenti sa-mi aduca un ultim omagiu. Acum stiu cu adevarat pe cine pot conta“, le-a scris barbatul asa-zisilor amici.


Vanessa Williams are o stea pe Walk of Fame


Vanessa Williams si-a primit binemeritata stea pe Hollywood Walk of Fame. Potrivit site-ului 7sur7.be, Vanessa Williams a câstigat in 1984 titlul de Miss America, devenind astfel prima câstigatoare de culoare a acestei titulaturi. La scurt timp dupa ce a fost recunoscuta drept cea mai frumoasa femeie din America, Williams si-a inceput cariera in cinematografie si in muzica. Astazi in vârsta de 43 de ani, vedeta inregistreaza un real succes cu serialul „Betty cea urâta“. Meritele i-au fost recunoscute si astfel a mai aparut o stea pe celebrul bulevard de la Hollywood, semnata Vanessa Williams.


Elizabeth Hurley a primit doua vaci cadou


Elizabeth Hurley a primit din partea fratelui sau un cadou de nunta cât se poate de neobisnuit: doua vaci de lapte, botezate deja Geraldine si Amber. Potrivit site-ului pipole.net, actrita britanica si-a anuntat toti apropiatii ca doreste sa-si deschida propria ferma. „Michael nu era hotarât ce cadou de nunta sa-i ofere surorii sale si cum aceasta si-a exprimat dorinta de a deschide o ferma, i-a luat doua vaci, glumind ca ar putea chiar sa-si prepare singura brânza“, a declarat un apropiat al vedetei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS