23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Scurte stiri

Cel mai batrân om din lume a implinit 116 ani


Barbatul despre care se crede ca este cea mai batrâna persoana din lume, un fost pastor din Ucraina, a sarbatorit implinirea vârstei de 116 ani cu un pahar de sampanie diluat cu apa si suc de fructe, in satul sau natal din apropiere de localitatea Lviv. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, data de nastere a lui Hirhori Nestor, care este trecuta in pasaportul sau, este 15 martie 1891. Nestor, care nu a fost casatorit niciodata, este cu doi ani mai in vârsta decât Yone Minagawa, o japoneza care a implinit in ianuarie 114 ani si care este considerata oficial de catre reprezentantii Comisiei Internationale a Centenarilor drept persoana cea mai batrâna din lume.


A ramas lipit de acoperis


Un barbat de 91 ani din Germania a pus politia pe jar dupa ce a alunecat pe când isi repara acoperisul si a ramas „blocat“ in smoala, informeaza site-ul abc.net.au. Politistii si trecatorii au fost socati când au vazut batrânul urcat pe acoperis, crezând ca avea de gând sa se sinucida. „De fapt, omul isi repara acoperisul cu smoala si a alunecat. Când am ajuns la el, batrânul era cazut pe spate, complet lipit de acoperis si, din cauza vârstei, nu a reusit sa se ridice“, a declarat purtatorul de cuvânt al politiei. Pompierii au reusit sa-l elibereze pe batrân si au constatat ca nu patise nimic.


Cea mai scumpa pizza din lume


Un restaurant din New York propune clientilor o pizza in valoare de 1.000 de dolari. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, aceasta este acoperita de caviar, homari si smântâna si a fost catalogata de proprietarul restaurantului drept cea mai scumpa pizza din lume. „Este ceva special. O pizza pentru oamenii care iubesc luxul. Este cea mai scumpa din lume“, a declarat Nino Selimaj, proprietarul restaurantului Nino’s.


Casatoria bate la usa pentru Uma Thurman


Uma Thurman intentioneaza sa se casatoreasca in curând cu iubitul ei, André Balazs, informeaza site-ul pipole.net. Revista Life & Style a precizat ca fostul sot al actritei, Ethan Hawke, va participa la ceremonie pentru a se ocupa de cei doi copii pe care ii are impreuna cu aceasta, Maya si Roan. Informatia nu a fost, deocamdata, confirmata de cei doi actori.


Fiica lui Brad Pitt si-a facut debutul in cinematografie


Shiloh, fiica lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie, si-a facut debutul in cinematografie. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Shiloh, in vârsta de zece luni, va aparea pentru câteva minute in filmul „The Curious Case of Benjamin Button“, in care rolurile principale sunt interpretate de Brad Pitt si Cate Blanchett. Una dintre scenele din film era aceea in care era prezentat personajul interpretat de Cate Blanchett copil, insa bebelusul care trebuia sa apara nu a mai fost disponibil, motiv pentru care Brad Pitt a decis sa o filmeze pe Shiloh, spre marea bucurie a regizorului.


P. Diddy, fericit in compania femeilor


Cu toate ca este de patru ani impreuna cu Kim Porter, P. Diddy nu este genul de barbat care se multumeste cu compania unei singure femei. Potrivit site-ului pipole.net, cântaretul a afirmat ca ii este destul de greu sa ii ramâna fidel partenerei, mai ales ca este inconjurat toata ziua de femei frumoase. „Ma simt bine in compania femeilor. Ele au capacitatea de a detensiona orice situatie. Ador compania feminina, pe care o prefer unei iesiri cu barbatii la o bere“, a declarat rapper-ul.


„Regina“ Mirren, foarte aproape de regina Angliei


Sarah Ferguson a marturisit ca Helen Mirren a jucat atât de bine rolul reginei Elisabeta in pelicula „The Queen“ incât a impresionat-o pâna la lacrimi, informeaza site-ul thesun.co.uk. Ducesa de York a declarat ca Mirren si-a intrat atât de bine in rol, incât pâna si ochelarii ii tinea exact ca regina. Fergie a mai povestit ca fiicele sale, Beatrice si Eugenie, au fost in culmea fericirii când Mirren a câstigat premiul Oscar pentru prestatia din pelicula ce prezinta viata reginei Angliei dupa moartea printesei Diana, pentru ca fetele au asociat-o pe actrita cu bunica lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS