14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMiresele renunta la alb

Miresele renunta la alb

Alba sau colorata? Pâna nu demult miresele purtau rochii albe, dar vremurile s-au schimbat, iar acum tinerele „indraznesc“ si alte culori. Verde, rosu sau crem sunt doar câteva dintre culorile alese de mirese.


Cine nu vrea sa arate perfect in ziua cea mare? Ati ales restaurantul, ati intocmit lista invitatilor si ati alcatuit meniul, dar cea mai dificila sarcina ramâne alegerea rochiei de mireasa. Magazinele craiovene se intrec in oferte pentru a va indeplini cele mai diverse asteptari, iar daca nu gasiti ceea ce cautati, puteti chiar sa cereti sa vi se croiasca modelul dorit. Bineinteles insa ca unul dintre factorii decisivi in alegerea rochiei este felul in care arata pe dumneavoastra. Multe tinere au deja un model, la care se gândesc inca de pe vremea copilariei, când inspirate de basme, visau o rochie ca a Cenusaresei pentru ziua cea mare. Ce se intâmpla totusi când natura nu v-a daruit chiar cu o silueta de manechin? Ei bine, in aceste situatii este indicat sa va indreptati atentia catre o rochie care va avantajeaza. Solduri prea mari sau o talie nedefinita sunt mici defecte care pot fi usor ascunse, daca stiti spre care model de rochie sa va indreptati atentia.


Se poarta corsetele


Acelea dintre dumneavoastra care au un corp foarte bine proportionat pot imbraca o rochie mulata, tip sirena, care va va pune in valoare. De fapt, in cazul dumneavoastra nu exista rochii care ar trebui evitate. Cum nu toate reprezentantele sexului frumos se inscriu in mult visatul sablon 90-60-90, atunci trebuie sa incercati sa distrageti atentia din zonele „cu probleme“. In caz ca nu sunteti inzestrate cu forme voluptuoase, dar aveti o silueta supla, atunci este indicat sa achizitionati o rochie care sa va accentueze talia. De asemenea, dumneavoastra va puteti chiar permite multe pliuri si broderii. In schimb, domnisoarele cu solduri mai mari ar trebui sa evite zorzoanele inutile.


In ceea ce priveste culoarea rochiei, aveti multiple optiuni. Si chiar daca s-a incetatenit ideea ca o mireasa trebuie sa se imbrace in alb, aceasta moda a aparut destul de recent, in perioada victoriana. Inainte, miresele obisnuiau sa se imbrace in cele mai frumoase haine din garderoba. In antichitate miresele se straduiau chiar sa-si aleaga rochii in culori vii, pentru ca acestea simbolizau bucuria. La ora actuala, designerii creeaza atât rochii de mireasa colorate, cât si albe.


Alt factor de care trebuie sa tineti cont când va alegeti rochia este parerea creatorilor de moda. Laitmotivul ultimei colectii semnate de Eli Laslean, „Romance“, este reprezentat de corsete. Rochiile de mireasa gândite de designerul bucurestean au o croiala care evidentiaza talia, iar partea de sus este sub forma unui corset.


„Doamnele care se afla la a doua casatorie pot opta pentru rochii de alta culoare. Aceasta nu inseamna totusi ca tinerele aflate la prima casatorie nu pot imbraca o rochie colorata la nunta“, a spus Eli Laslean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS