19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinAratati bine in costumul de baie

Aratati bine in costumul de baie

Va place sa mergeti la mare, dar va gânditi cu groaza ca trebuie sa imbracati costumul de baie? Ei bine, grijile dumneavoastra sunt neintemeiate. Un costum de baie ales cu grija poate „ascunde“ anumite imperfectiuni!


A sosit vremea vacantelor si toata lumea cauta oferte tentante pentru un concediu de neuitat. V-ati ales destinatia, ati facut deja o lista cu ce haine vor intra in bagaje, dar costumul de baie vi l-ati ales cu grija? Indiferent ca mergeti la mare sau la munte, un costum de baie este binevenit in rucsac, caci nu se stie niciodata când se va ivi posibilitatea sa va bronzati putin. Si daca domnii nu acorda prea mare importanta costumatiei de plaja, pentru reprezentantele sexului frumos alegerea unui costum de baie poate fi cu adevarat dificila.


Distrageti atentia de la imperfectiuni!


„Daca o tinuta aleasa cu grija mai poate ascunde imperfectiunile corpului, când mergi la plaja nimic nu te mai poate salva“, a spus Alina, studenta in anul trei la Facultatea de Drept din Craiova. Este adevarat ca nu toata lumea are silueta unui manechin, dar un costum de baie ales cu grija poate face adevarate minuni. Chiar daca acopera foarte putin, si costumele de baie pot masca anumite imperfectiuni. Când vreti sa achizitionati un costum de baie trebuie sa tineti cont de o regula de baza: sa va evidentiati atuurile si sa distrageti atentia de la eventualele imperfectiuni. Un costum de baie ales cu grija poate sa creeze iluzia unei siluete suple, chiar daca nu ati mers la sala, important este sa-l alegeti pe cel potrivit.


Va este groaza sa mergeti la plaja pentru ca aveti soldurile mari? Ei bine, problema dumneavoastra are o solutie: alegeti costume care sa atraga atentia asupra bustului. Solutii exista si pentru acelea dintre dumneavoastra care viseaza la un bust generos. Nu trebuie decât sa alegeti sutiene cu pernite sau push-up, care au un efect garantat. In plus, dumneavoastra vi se permite sa purtati un costum de baie cu orice fel de imprimeuri (astfel privirile se vor pierde in bulinute, linii sau flori si nimeni nu va mai sta sa va evalueze bustul). In schimb, daca natura v-a daruit deja un bust generos, atunci ar fi indicat sa evitati costumele cu imprimeuri. Pentru dumneavoastra potrivite sunt costumele cu sutiene intr-o singura culoare.


O silueta mai subtire


Ati invidiat dintotdeauna manechinele cu picioare lungi, dar dumneavoastra aveti doar 1,60? Nu disperati, daca alegeti un slip cu talie inalta, atunci si picioarele dumneavoastra vor parea mai lungi. In caz ca nu ati avut niciodata o silueta supla, atunci este recomandat sa va indreptati atentia catre costumele de baie intregi. In cazul dumneavoastra foarte importanta este si nuanta pe care o alegeti. Este bine stiut faptul ca un costum de baie intreg, care are imprimate dungi verticale, creeaza impresia unei siluete mai subtiri.


Când mergeti la cumparaturi este recomandat sa alegeti articolele vestimentare care vi se potrivesc, dar sa tineti cont si de tendintele dictate de designeri. Si pentru ca in acest sezon se poarta stilul vintage, nici costumele de baie nu puteau scapa de aceasta tendinta. Pentru sezonul estival 2006, designerii va propun costume de baie inspirate din moda anilor ’50. In plus, doamnele si domnisoarele cu un bust generos sunt privilegiate, pentru ca se poarta decolteurile adânci. Pâna la urma si imperfectiunile au farmecul lor, asa ca atunci când imbracati un costum de baie nu trebuie decât sa profitati din plin de soare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS