18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Fotbalul – subiect tabu intr-un hotel britanic


Desi Campionatul Mondial de Fotbal din Germania nici macar nu a inceput, multi s-au saturat sa tot auda pe toata lumea vorbind doar despre acest subiect. Ca atare, conducerea unui hotel britanic a decis ca, pe toata perioada de desfasurare a Cupei Mondiale, fotbalul sa fie aici subiect tabu. Clientii „Linthwaite House Hotel“ din Bowness nu au voie nici macar sa mai pronunte cuvântul fotbal. In cazul in care vreunul dintre clienti il prinde pe vreun angajat ca pronunta cuvântul fatidic,va primi in dar un pahar gratuit cu sampanie. Ca o alternativa pentru meciurile din cadrul Campionatului, oaspetii vor avea posibilitatea sa vizioneze pelicule precum „Dirty Dancing“ sau „Pretty Woman“. Mike Bevans, administratorul hotelului, spera sa atraga in hotelul sau mai ales doamne „vaduve de fotbal“, care in timpul Campionatului de fotbal din Germania, sunt lasate in plata Domnului de sotii pasionati de sportul cu balonul rotund.


O zi cu soare pentru 33 de euro


Daca vremea frumoasa ar putea fi cumparata, nemtii ar scoate din buzunar pentru o zi cu soare 33,45 de euro. Asta insa doar in cazul in care aceasta ar veni dupa 14 zile ploioase, dupa cum reise dintr-un sondaj al site-ului Donnerwetter.de. Ca sa isi cumpere o seara racoroasa pentru un gratar sau o zi de nastere insorita, compatriotii lui Goethe ar fi dispusi sa bage mâna adânc in buzunar. Pretul scade insa dramatic, daca ziua cu soare urmeaza dupa alte 14 zile insorite, in acest caz ea costa 41 de centi. Dat fiind faptul ca in ultimele saptamâni vremea a fost destul de capricioasa, nemtii ar fi scos din buzunar 900 de milioane de euro pentru a avea parte de un pic de soare. Sondajul a fost efectuat in rândul a 8.000 de internauti.


Spaniolii – europenii cu parul cel mai ingrijit


Spaniolii sunt europenii care atribuie cea mai mare importanta ingrijirii parului, iar calvitia provoaca barbatilor o imagine proasta despre sine, afectând relatia cu ceilalti, informeaza site-ul diariodenoticias.com. Aceste date sunt rezultatul unui studiu realizat de Gallup, la care au participat 1.500 de barbati din Spania, Franta, Germania, Italia si Marea Britanie. Studiul arata ca 35 la suta dintre persoanele chestionate au marturisit ca se tem sa nu ramâna fara par. In plus, 21 la suta dintre ele au declarat ca se simt deprimate de faptul ca ar putea deveni chele. Unul din trei spanioli care cheleste a recunoscut ca perechea sa se ingrijoreaza de faptul ca ramâne fara par, iar 40 la suta dintre ei considera ca plesuvia nu este sexy.


Nelly Furtado – „nebuna dupa sex“


Nelly Furtado a dezvaluit recent ca este „nebuna dupa sex“ si nu se sfieste sa recunoasca acest lucru. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cântareata canadiana a declarat ca si-a dorit foarte mult ca noul sau album, numit „Loose“, sa fie mai sexy decât cele lansate pâna in prezent. „Piesele incluse in acest proiect au o tenta sexuala puternica, semanând, intr-o oarecare masura, cu stilul trupei TLC. Fanii mei trebuie sa stie ca sunt femeie si sunt nebuna dupa sex“, a declarat artista, in cadrul unui interviu acordat revistei britanice Arena.


Orlando Bloom planuieste o vacanta pe Everest


Orlando Bloom planuieste sa se recompenseze pentru eforturile depuse in campania de promovare a seriei „Piratii din Caraibe“, luându-si o mica vacanta pentru a escalada Muntele Everest. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cunoscutul actor britanic a marturisit ca isi doreste de mult timp sa descopere cât de sus poate urca pe acest masiv. „As fi foarte fericit daca as reusi sa urc in aceasta vara pe Everest. Sunt nerabdator sa imi iau vacanta“, a declarat Bloom.


Keanu Reeves – adeptul psihoterapiei


Actorul Keanu Reeves, vedeta trilogiei „Matrix“, a dezvaluit ca urmeaza de mai bine de un an sedinte de psihoterapie, informeaza site-ul pipole.net. „Am inceput sa urmez o terapie. Cred ca acest gen de tehnici de dezvoltare personala imi permit sa ma simt mai bine in pielea mea. Terapeutul meu este adeptul stilului freudian atunci când ii vorbesc despre povesti din trecutul meu si adopta tehnica jungiana atunci când ii vorbesc de problemele prezente. In orice caz, cred ca vârsta de 40 de ani este ideala pentru a incepe sa lucrez cu mine insumi“, a declarat Keanu Reeves.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII