16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Kenya trimite ajutoare in Germania


O comunitate religioasa din Germania a primit pachete de ajutoare din partea autoritatilor keniene: 300 de kilograme de cafea si ceai, pentru somerii germani. Dupa cum informeaza Krone.at, Thomas Lübke, preotul unei comunitati religioase evanghelice din Schöneberg, s-a ocupat ani la rând de colectarea de ajutoare pentru oamenii saraci din Africa. In ultimul timp insa, el s-a dedicat nevoiasilor din propria tara si saptamânal ofera mâncare pentru 130 de someri din Berlin. Initiativa preotului a ajuns la urechile angajatilor de la spitalul din Malindi (Kenya), care au aflat de saracia in care traiesc bietii germani. Angajatii au decis sa vina si ei in ajutorul preotului si sa trimita ajutoare in Germania, tara care pâna acum a fost cea care a ajutat mult poporul kenian. Pe pachete era scris cu litere de-o schioapa: „Donatii pentru populatia din Republica Federala Germania“.


Cel mai mare hamburger din lume


Un restaurant american si-a doborât propriul record mondial pentru cel mai mare hamburger realizând un sandvis de 6,8 kilograme. Dupa cum informeaza Krone.at, precedentul record al restaurantului Denny’s Beer Barrel Pub, din Clearfield, Pennsylvania, era de 2,7 kilograme. Proprietarii s-au gândit insa ca un hamburger mai mare va atrage ca un magnet clientii. Gurmanzii care vor reusi sa consume hamburgerul de 43 de dolari in mai putin de cinci ore vor primi un premiu in valoare de 350 de dolari, un tricou, iar numele lor va ramâne pentru totdeauna pe „peretele celebritatilor“ din local. In plus, vor mai primi un hamburger gratis. Giganticul hamburger este cam cât un volan de masina si contine câte o cana si jumatate de maioneza, musar si ketchup, o salata, doua cepe, trei rosii si 25 de felii de brânza.


Sarah Jessica Parker – ambasadoare a UNICEF


Actrita Sarah Jessica Parker calca pe urmele Angelinei Jolie, devenind ambasadoare a UNICEF. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, vedeta serialului „Sex & the City“ a efectuat in cursul acestei saptamâni prima sa calatorie in Liberia, in calitate de ambasadoare a organizatiei. „Am fost in Liberia si sper sa atragem organizatori de proiecte catre acesta tara despre care se vorbeste foarte putin“, a declarat actrita.


Pamela Anderson isi foloseste silicoanele ca agenda telefonica


Actrita canadiana Pamela Anderson pare sa fi gasit o utilizare extrem de practica pentru silicoanele sale impresionante. Dupa cum informeaza Tgcom.it, la iesirea din Kabaret Club din Londra, Pamela a facut rost de numarul de telefon al unui tânar, insa neavând nici o agenda la ea a notat pretioasa informatie pe unul dintre sânii siliconati. Si cum decolteul generos ii permite chiar sa scrie o carte, Pamela a notat in detaliu numarul, cu tot cu prefixul international. Vedeta tocmai facuse cunostinta cu raperul Ray-J si, in momentul când au vrut sa faca schimb de numere de telefon, Pamela a preferat sa isi foloseasca sânii, in locul banalei notite in palma sau pe hârtie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS