19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Catalog distrus

Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj au deschis o anchetă la Colegiul Tehnic Mătăsari, judeţul Gorj, după ce un cadru didactic a observat că dintr-un catalog lipseau două file.
Potrivit lui Gheorghe Mitescu, inspectorul şcolar general adjunct, conducerea unităţii şcolare a anunţat imediat poliţia, care a deschis o anchetă.
O echipă de la ISJ Gorj a mers ieri, la prima oră, la Colegiul Tehnic Mătăsari pentru a discuta cu profesorul care a fost de serviciu vinerea trecută şi cu alte cadre didactice, în încercarea de a afla ce s-a întâmplat. „Dintr-un catalog lipsesc două file, au fost rupte. Vineri după-amiază, un profesor a vrut să verifice ceva în catalog şi a observat că lipsesc paginile acelea. Ancheta este în desfăşurare“, a declarat Gheorghe Mitescu.
Directorul unităţii şcolare, profesorul Ion Săceanu, a spus că vinerea trecută a avut loc la colegiu o şedinţă în cadrul căreia s-a decis exmatricularea unui elev.
„Numele elevului exmatriculat era în paginile care lipsesc din acel catalog. Până nu se finalizează ancheta, nu putem da vina pe nimeni“, a afirmat directorul.
Poliţiştii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.
În cazul în care vreun elev va fi găsit vinovat, el riscă exmatricularea şi va fi tras la răspundere şi penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS