20.1 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCaptură de ţigări netimbrate

Captură de ţigări netimbrate

MEHEDINŢI. 10.300 de pachete cu ţigări netimbrate au fost confiscate marţi noapte de poliţiştii de frontieră din Drobeta Turnu Severin.

„Poliţiştii au oprit la un filtru organizat la intrarea în municipiu conducătorul unui autoturism Skoda, despre care deţineau date că se ocupă cu traficul de ţigări netimbrate. La controlul autoturismului aparţinând lui George C., de 23 de ani, din Craiova, poliţiştii au depistat în portbagaj, pe bancheta din spate, în portiere şi sub scaune 10.300 de pachete de ţigări marca Marble, pentru care bărbatul nu avea acte de provenienţă“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Mehedinţi, Valeriu Pera.

Craioveanul a cumpărat ţigările din Timişoara, cu 5.000 de euro. Din comercializarea ilegală a acestora, bărbatul urma să obţină un profit de 5.000 de euro.

Poliţiştii de frontieră l-au amendat pe George C. cu 1.500 de lei. Întreaga cantitate de ţigări netimbrate, în valoare de 10.300 de euro, a fost confiscată.

 

Motocicletă furată din Italia, confiscată

 

Câteva ore mai târziu, poliţiştii de frontieră severineni au oprit în trafic la intrarea în municipiu o motocicletă Kawasaky Ninja, despre care aveau date că este furată din Italia.

Cel care o conducea, Robert U., de 30 de ani, din Drobeta Turnu Severin, nu a putut prezenta un document sau o procură care să ateste că este proprietarul motocicletei sau că o poate folosi. „Efectuând verificări, poliţiştii au stabilit că motocicleta figurează ca fiind furată din Italia de pe 18 septembrie 2005“, a mai spus Valeriu Pera.

Motocicleta furată din Italia este fabricată în iulie 2005. A fost confiscată de poliţiştii de frontieră, urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiată proprietarului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII