23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFetiţă rănită din neatenţia tatălui

Fetiţă rănită din neatenţia tatălui

O depăşire neregulamentară pe linie continuă s-ar fi putut transforma într-o tragedie pentru o familie din Mehedinţi. Tatăl, şoferul unui autoturism VW Passat, în care se aflau şi soţia împreună cu fetiţa de numai un an şi opt luni, a ignorat linia continuă a DE 70 şi a intrat într-o depăşire periculoasă, izbindu-se de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un cetăţean francez, care conducea regulamentar. În urma impactului, fetiţa a fost rănită şi transportată la spitalul din Drobeta Turnu Severin.
Cu toate că el a făcut depăşirea neregulamentară, tatăl fetiţei spune că francezul i-a apărut în faţă, moment în care s-au lovit. Cetăţeanul străin nu a mai putut să plece cu maşina, rămânând fără o roată în urma accidentului.
„Eu am intrat în depăşire în spatele unui tir, deci tirul a depăşit şi eu am intrat imediat după el, iar când să trec la loc pe banda mea, a venit acel Porche, care nu m-a lăsat să intru şi l-am acroşat puţin. Pur şi simplu mi-a apărut în faţă, nu am avut cum să-l mai evit“, a spus şoferul Passat-ului.
Accidentul a avut loc în apropiere de Vama Porţile de Fier I, iar poliţia va trebui acum să stabilească cum s-a întâmplat totul.
„Pe fondul unei depăşiri pe linie continuă, şoferul unui autoturism marca VW Passat a acroşat un autoturism marca Porche înmatriculat în Franţa, care circula regulamentar. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unui copil minor care se afla în autoturismul Passat, iar cealaltă maşină a rămas fără roata din partea stângă faţă. În continuare se fac cercetări“, a declarat poliţistul de caz aflat la faţa locului.
Fetiţa a suferit câteva răni superficiale, fiind mai mult speriată, însă medicii au decis să o transporte la spital pentru investigaţii. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul român va fi cercetat pentru depăşire neregulamentară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS