25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAproape de moarte din cauza vitezei

Aproape de moarte din cauza vitezei

Doi bărbaţi au fost la un pas să îşi piardă viaţa ieri-dimineaţă pe DN 67, care face legătura între Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu, în dreptul localităţii Şişeşti din Mehedinţi. Şoferul autoturismului în care se aflau cei doi a derapat din cauza vitezei şi a intrat în plin într-un tir încărcat cu cărbune, care se deplasa pe partea dreaptă a străzii, dând prioritate unei ambulanţe. În urma impactului, maşina s-a dat de mai multe ori peste cap şi a ieşit în decor. Cele două victime au rămas încarcerate.
Martorii spun că impactul a fost deosebit de puternic, cei doi bărbaţi având mare noroc că au scăpat cu viaţă. Totuşi unul dintre ei se află în comă la spital, iar celălalt a suferit mai multe lovituri la cap. Participanţii la trafic şi martorii au sărit în ajutorul lor şi i-au scos din maşina răsturnată înainte ca descarcerarea să ajungă la faţa locului.
„A trecut pe lângă mine, avea viteză mare şi cred că a derapat. A intrat direct în partea stângă a tirului. Tirul trăsese pe dreapta, că trecuse a ambulanţă spre Motru, şi şoferul din Ford, în loc să încetinească, a frânat brusc, s-a rostogolit în loc, apoi a lovit tirul“, a spus bărbatul care i-a scos de sub maşina răsturnată.
Şoferul tirului care venea din sens opus spune că nu a putut să evite impactul, deoarece el trăsese mult pe partea dreaptă pentru a acorda prioritate unei ambulanţe, moment în care a simţit izbitura. La faţa locului au intervenit două ambulanţe pentru transportarea celor doi bărbaţi la spital. Medicii au reuşit să îi stabilizeze, însă, dacă starea celui aflat în comă se va înrăutăţi, se va lua în calcul transferul către alt spital.
„Am transportat la spital două victime rezultate în urma unui accident de circulaţie, doi bărbaţi, unul dintre ei prezenta un traumatism facial, o fractură la membrele superioare şi câteva excoriaţii, iar celălalt bărbat a fost găsit în stare mai gravă, inconştient, prezenta un traumatism cranian deschis, dar era stabil din punct de vedere hemodinamic“, a declarat medicul de pe ambulanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS