22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalProgramul care te scoate din casă

Programul care te scoate din casă

O nouă săptămână cheamă craiovenii fie la un concert bun, fie la o comedie spumoasă sau la un spectacol de stand-up comedy. Rămâne să alegeţi dumneavoastră ce şi cum.
Azi, Teatrul „George Ciprian“ din Buzău este invitatul Naţionalului craiovean. Actorii Tania Popa, Silviu Biriş, Magda Catone şi Cristian Nicolaie vor pune în scenă piesa „Schimb de soţii“, o comedie delicioasă despre căsnicie şi fericirea conjugală. Ea a fost inspirată de textul „Fii cuminte, Cristofor!“, scris în 1965 de Aurel Baranga. Spectacolul va începe la ora 19.00, iar preţul unui bilet este de 50 de lei.
Târgul de obiecte lucrate manual, despre care aminteam şi săptămâna trecută, se desfăşoară şi în zilele de 7 şi 8 martie, tot în holul Filarmonicii „Oltenia“. Artizanii şi artiştii din Craiova vă aşteaptă, aşadar, între orele 10.00 şi 19.00, să le admiraţi măiestria. Şi, de ce nu, să alegeţi un cadou inspirat pentru ziua de 8 Martie, şi nu numai.

Muzică bună şi umor

Pe 7 martie avem şi un concert. Trupa Guilty Lemon va veni să cânte pentru craioveni în Cafe-Teatru Play, începând cu ora 21.30. Îi ştiţi, cu siguranţă, dacă aţi fost prezenţi la prima seară a Festivalului „Rock, Jazz, Folk“, desfăşurat la sfârşitul anului trecut în Craiova. Ei cântă jazz şi sunt originari din Sibiu. Mai mult, în deschidere va cânta şi trupa Sin Cup. Toate acestea pentru 15 lei. Vă puteţi face şi o rezervare la numărul de telefon 0722.217.866.
Această săptămână nu poate trece fără a sărbători Ziua Internaţională a Femeii. Cu acest prilej, Filarmonica „Oltenia“ vă pofteşte pe 8 Martie la un concert coral de excepţie. Sub dirijoratul Manuelei Enache, Corul de copii al instituţiei va da viaţă unor frumoase lucrări muzicale. Concertul începe la ora 19.00, iar biletul costă numai 5 lei.
La finalul săptămânii, sâmbătă, mai exact, Doru Octavian Dumitru vă aşteaptă în acelaşi Cafe-Teatru Play pentru o porţie sănătoasă de râs. Show-ul de stand-up comedy va începe la ora 21.30, iar biletul de intrare costă 20 de lei. Numărul de telefon pentru rezervări este acelaşi: 0722.217.866.
Tot sâmbătă, dacă show-ul lui Doru Octavian Dumitru nu v-a atras atenţia, puteţi merge la „O furtună“, în regia lui Silviu Purcărete, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu“. Piesa s-a bucurat de un real succes în rândul spectatorilor şi, dacă încă nu aţi văzut-o, este momentul să faceţi asta. Reprezentaţia va avea loc de la ora 18.30, în Sala „Amza Pellea“ a Naţionalului craiovean, iar biletele au preţuri cuprinse între 30 şi 12 lei. Totodată, ele pot fi consultate şi pe site-ul tncms.ro, la secţiunea Agenţia Teatrală, subsecţiunea Rezervări.
Acestea fiind zise, alegerea e în mâinile dumneavoastră. Să aveţi o săptămână frumoasă!
Program prezentat cu sprijinul craiova.ro (www.craiova.ro/evenimente).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS