14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova, curăţată cu mătura

Craiova, curăţată cu mătura

Aproape 300 de angajaţi de la Salubritate au început de vineri să cureţe bulevardele şi străzile principale din Craiova de mizeria care s-a strâns pe lângă borduri astă-iarnă. Muncitorii au avut de-a face în special cu materialul antiderapant folosit în anotimpul rece, toată mizeria fiind adunată cu lopata şi pusă în saci.
„S-a început curăţenia pe bulevardele Titulescu şi Ion Antonescu, dar au fost echipe care au lucrat şi prin cartiere. Au fost aproape 300 de muncitori, însă de luni se va lucra la capacitate maximă în tot oraşul, cu toţi cei 350 de angajaţi de la Salubritate, pentru a termina cât mai repede“, a precizat viceprimarul Teodor Sas.
Fiecare muncitor are o normă de lucru de 350-400 de metri pe zi, iar, după ce se va răzui tot nisipul de pe lângă borduri, se va interveni şi cu maşinile speciale. „Răzuim toată mizeria şi apoi folosim măturile automatizate. Altfel, ele nu ar fi făcut faţă la nisipul rămas după topirea zăpezii. Apoi nu ne mai rămâne decât să întreţinem curăţenia“, a spus Sas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII