19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTânără din Fălcoiu, găsită spânzurată

Tânără din Fălcoiu, găsită spânzurată

O tânără, de 22 de ani, din comuna Fălcoiu, judeţul Olt, a fost găsită ieri-dimineaţă spânzurată în casa părinţilor săi. Mirela Ştefan a fost găsită atârnând în ştreang de către una dintre surorile sale, care a apelat imediat numărul unic de urgenţă 112. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt şi un echipaj SMURD i-au acordat ajutor, însă fata nu a mai putut fi salvată. „Tânăra a fost găsită în dormitorul locuinţei părinţilor, fără puls, fără respiraţie, cu midriază fixă şi prezentând marcă traumatică în jurul gâtului. S-a efectuat resuscitare cardio-pulmonară timp de 30 de minute, fără evoluţie favorabilă, medicul de pe ambulanţă constatând decesul victimei“, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Se pare că fata avea probleme de sănătate. Aceasta a lăsat un bilet de adio prin care şi-a explicat gestul. „Vă rog să mă iertaţi pentru ce am făcut, dar nu mai suportam boala“.

Familia este în stare de şoc

Vecinii spun că tânăra era o fire veselă, cuminte, şi urma Şcoala Postliceală Sanitară din Caracal. Aceasta a fost văzută ultima dată duminică seară, la focul organizat în comună de lăsatul secului. „Aseară a petrecut cu noi la poartă, dar nu părea supărată. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea. Face parte dintr-o familie unită, iar surorile ei sunt nişte fete deosebite. Şi ea era la fel“, a spus Paulina Godeanu, o vecină a tinerei.
Familia fetei, aflată în stare de şoc, nu îşi explică de ce aceasta a ales să-şi pună capăt zilelor. „Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea. Nu era atât de bolnavă încât să se omoare. De dimineaţă am vorbit cu ea şi nu părea supărată. Mi-a spus doar că nu se duce la şcoală, dar nu mi-a zis ce avea de gând să facă“, a declarat una dintre surorile fetei.
Trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la morga Spitalului din Caracal în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz. „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de la Poliţia municipiului Caracal, care, din primele cercetări, a stabilit că persoana decedată nu prezintă urme de violenţă, nefiind suspiciuni de omor. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS