18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUltimul drum al lui Andrei

Ultimul drum al lui Andrei

http:http://www.youtube.com/watch?v=1JKe8-8Bvhw
Andrei Goreci, elevul ucis joi, în timp ce se îndrepta spre Liceul „Tudor Arghezi“ din Craiova, a fost înmormântat sâmbătă în localitatea Şimnicu de Sus, fiind condus pe ultimul drum de sute de colegi, prieteni, vecini şi rude.
Sâmbătă, începând cu ora 10.00, sute de craioveni au venit la locuinţa familiei Goreci din cartierul Craioviţa Nouă, pentru a participa la înmormântarea lui Andrei.
După ora 11.00, preoţii au oficiat o slujbă religioasă la căpătâiul lui Andrei, după care sicriul a fost scos din casă în aplauzele sutelor de oameni, printre care colegi, prieteni, vecini, dar şi craioveni care nu îl cunoşteau, dar care au fost impresionaţi de sfârşitul tragic al acestuia.
Înmormântarea a avut loc în comuna Şimnicu de Sus. Cunoscând tragedia familiei Goreci, şoferii craioveni care au întâlnit cortegiul funerar au oprit maşinile şi au claxonat în semn de solidaritate.
Reamintim că joi, în jurul prânzului, în urma unei altercaţii produse în apropierea Liceului „Tudor Arghezi“, Andrei Goreci şi Cristian Manea, ambii elevi în clasa a XI-a la respectiva instituţie de învăţământ, au fost înjunghiaţi de Rommel Voicu, un fost elev al aceleiaşi şcoli. Manea a fost rănit uşor, însă Andrei a decedat, după ce a fost lovit de două ori în inimă.
Procurorii au stabilit că, de fapt, cei doi nu fuseseră implicaţi în altercaţia dintre Rommel, fratele acestuia şi alt elev.
Rommel Voicu a lovit cu cuţitul la întâmplare, victime căzând Andrei şi Manea.   
Agresorul a fost prins de poliţişti două ore mai târziu, pe bulevardul Nicolae Titu-lescu, iar la audieri şi-a recunoscut fapta. Acesta a fost arestat preventiv vineri, fiind acuzat de omor calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

52 COMENTARII