15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSpargere lângă Selgros

Spargere lângă Selgros

Un grup de hoţi a fost prins sâmbătă seară, în Craiova, după o urmărire ca în filme. Acţiunea a avut la bază o informaţie obţinută de ofiţerii Formaţiunii de Investigaţii Criminale de la Secţia 4 Poliţie Craiova, potrivit căreia mai multe persoane care spărseseră o casă în zona Selgros se află într-un taxi Romnicon. Respectivul taxi – un Opel Astra Caravan cu numărul de înmatriculare DJ 62 DAR – a fost identificat şi s-a pornit în urmărirea lui.
Maşina cu pricina nu a fost deloc uşor de oprit. A fost urmărită pe bulevardele Gheorghe Chiţu, 1 Mai şi Râului, fiind până la urmă blocată în trafic pe strada Brestei, cu sprijinul poliţiştilor de la Secţia 6 şi al mascaţilor de la Serviciul de Intervenţie Rapidă. Procedând la identificarea ocupanţilor autoturismului, oamenii legii au constatat că maşina era condusă de Ştefan Nine, de 40 de ani, din Craiova. Acesta era însoţit de Marian Olteanu, de 19 ani, Aurel Cumpănaşu, de 22 de ani, ambii din comuna Pleşoi, judeţul Dolj, precum şi de doi minori – Vasile L., de 14 ani, şi Constantin P., de 16 ani, ambii din Craiova.
În portbagajul autovehiculului, poliţiştii au găsit mai multe scule şi unelte folosite în construcţii, printre care o foarfecă de tăiat fier-beton, două bormaşini, nivele pentru construcţii, ciocane, rulete şi altele. În urma cercetărilor, s-a stabilit că aceste bunuri fuseseră sustrase din casa craioveanului Răzvan Budiană, aflată în construcţie, în spatele supermarketului Selgros. Drept urmare, ocupanţii taxiului s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII