14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a văzut iubita pe ultimul drum

Şi-a văzut iubita pe ultimul drum

Tânăra din Caracal, care s-a spânzurat sâmbătă din dragoste pentru iubitul ei, a fost condusă ieri pe ultimul drum. Deşi părinţii fetei i-au interzis prietenului ei să vină la înmormântare, acesta a vrut să o vadă pe Laura pentru ultima dată şi a privit corte-giul de la depărtare. 

Colegii, prietenii şi familia au condus-o ieri pe ultimul drum pe Laura Bojin, tânăra de 18 ani, din Caracal, care s-a spânzurat sâmbătă în curtea locuinţei bunicilor ei din localitate. Fata a fost înmormântată în jurul prânzului la cimitirul din cartierul Bold. Colegii, profesorii şi diriginta şi-au luat rămas bun de la ea pentru totdeauna. Adio i-a spus Laurei şi iubitul ei, Cristian Stavarache. Tânărul şi-a văzut iubita moartă de la distanţă, pentru că părinţii ei i-au interzis să vină la înmormântare. „Am vrut să o văd pentru ultima dată pe Laura. Am privit-o din stradă, nu am mers acasă, pentru că părinţii ei nu au vrut să fiu acolo şi am zis să nu stric înmormântarea. Nu pot să descriu durerea pe care am simţit-o… în momentul în care am văzut-o pe Laura. O iubeam enorm şi nu înţeleg de ce a făcut asta. A vrut să se răzbune pe părinţii ei, pentru că o terorizau să înveţe să ia bacul şi să se despartă de mine, dar s-a răzbunat pe toţi cei care o iubeau“, a spus Cristi.
„Sincer, nu înţeleg de ce părinţii mă acuză pentru moartea ei. Nu eu i-am pus laţul de gât şi nu din vina mea s-a spânzurat. O iubeam mai mult ca pe orice, iar ea ştia lucrul acesta. Sunt sigur că şi-ar fi dorit să fiu la înmormântare, dar părinţii ei nu au vrut. Ei vor acum să îmi păteze numele şi nu ştiu de ce. Unchiul Laurei a zis despre mine că sunt drogat. Nu e adevărat, nu am consumat şi nu consum droguri. Nu înţeleg nici ce au cu prietenii mei. Au fost să o vadă şi i-a dat afară din casă“, a spus Cristi.
Laura Bojin era elevă în clasa a XII-a B la Liceul „Ioniţă Assan“ din oraş. Familia fetei susţine că vinovat de moartea ei este Cristi. „Nu eram de acord cu el pentru că o bătea, iar noi nu puteam să permitem lucrul acesta“, au spus părinţii fetei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

31 COMENTARII