15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Viraj mortal

O femeie a murit, iar soţul său a fost rănit, după ce mopedul pe care se aflau a intrat în coliziune cu un autoturism.

O femeie şi-a pierdut viaţa, iar soţul ei a ajuns la spital, în urma unui accident de circulaţie petrecut ieri-dimineaţă, la ieşirea din Balş. Nicolae Florea Stoica, de 56 de ani, din localitate, conducea un moped Piaggio, pe direcţia Slatina – Craiova. Potrivit poliţiştilor, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, pentru a intra la o benzinărie, şi a fost lovit de un autoturism Citroen, condus de Dorel Marian T., de 35 de ani, din Craiova, care se angajase în depăşirea mopedului. În urma impactului, Lucica Stoica, de 54 de ani, pasageră pe scuter, a murit pe loc. Soţul ei a fost rănit, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Balş. Ulterior, a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a fost diagnosticat cu fractură humerus, plagă pleoapă şi traumatism cranio-cerebral acut. Potrivit medicilor de la Urgenţe, starea de sănătate a bărbatului este stabilă, acesta urmând să fie supus unor investigaţii suplimentare. După impact, resturi din moped s-au împrăştiat pe asfalt şi în şanţ.    

Cercetări

Un echipaj de la Poliţia Balş s-a deplasat la locul accidentului pentru cercetări. „Conducătorul unui autoturism s-a angajat în depăşirea unui moped, care circula în aceeaşi direcţie de mers şi care a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure, intrând în coliziune cu acesta. Din declaraţiile şoferului, se pare că bărbatul care conducea mopedul nu a semnalizat intenţia de a schimba direcţia de mers. În prezent se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier“, a spus agentul-şef Florin Guran.
Conducătorul autoturismului a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii spun că ambii soţi purtau casca de protecţie, iar mopedul era înregistrat. Cercetările continuă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII