16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrins cu o maşină furată

Prins cu o maşină furată

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, acţionând împreună cu ofiţeri ai Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), au prins un craiovean care intenţiona să vândă o maşină furată de la o firmă de închirieri auto din Bucureşti.
Miercuri după-amiază, în jurul orei 17.30, o echipă mixtă formată din poliţişti de frontieră şi cadre ale Detaşamentului de Intervenţie al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi împreună cu ofiţeri ai DGIPI Mehedinţi au oprit pentru control, la intrarea în localitatea Vrata, un autoturism Mitsubishi Outlander.
Şoferul – craioveanul Marian I., de 30 de ani – nu a putut prezenta documente care să dovedească faptul că este proprietarul autoturismului sau un act de folosinţă a acestuia. Procedând la verificarea maşinii, oamenii legii au stabilit că aceasta figurează ca fiind furată pe 11 iulie de la o societate de închirieri auto din Bucureşti.
Chestionat în legătură cu autovehiculul, craioveanul a declarat că l-a primit de la un prieten din Bucureşti, pentru a-l comercializa.
Autoturismul, fabricat în anul 2009, în valoare de 35.000 de euro, a fost indisponibilizat, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat societăţii de închirieri auto.
Marian I. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII