16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA sărit pârleazul cu maşina

A sărit pârleazul cu maşina

Un tânăr de 20 de ani din satul Valea Lungului, comuna Breasta, a fost vineri protagonistul unor scene desprinse parcă din filmele cu cascadori. Aflat la volanul unui autoturism Renault cu numere de Germania, pe care îl cumpărase de cinci zile, Costel Viorel Lucan s-a dat în spectacol pe drumul judeţean care leagă Breasta de comuna Predeşti, pentru a le arăta mamei, surorii şi unei vecine, pasagere în maşină, ce şofer bun este el. Doar că, la un moment dat, tânărul a pierdut controlul volanului. Maşina a părăsit carosabilul şi a intrat în curtea unei familii din satul Valea Lungului, aterizând la un metru de proprietară care fuma pe o băncuţă în curte. „Am auzit o bubuitură şi m-am trezit cu maşina în faţa mea. Mi-a sărit inima din piept de spaimă! Un metru mai aproape să fi fost şi eram moartă“, a povestit Maria Păun.
Înainte să se oprească, maşina a distrus stâlpii de susţinere a gardului, a acroşat mai mulţi bolţari stivuiţi în faţa casei şi a strivit o roabă. Din fericire, cei patru pasageri ai autoturismului s-au ales cu răni uşoare. Ei au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale şi investigaţii amănunţite.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei. „Se pare că, pe fondul vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul direcţiei. Am găsit urme de frânare la 30 de metri de locul în care autoturismul a ieşit de pe partea carosabilă“, a declarat agent-şef Daniel Şania, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj.
Tatăl autorului accidentului susţine că fiul său nu are permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII