19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrimarul din Săcelu, cercetat pentru ucidere din culpă

Primarul din Săcelu, cercetat pentru ucidere din culpă

La sfârşitul săptămânii trecute, două persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere cauzate de neatenţia în trafic şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. În unul dintre ele a fost implicat şi primarul comunei Săcelu, Ion Voica, acesta fiind cercetat acum pentru ucidere din culpă.

 

Primarul comunei Săcelu, Ion Voica, este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. El a fost audiat ieri de poliţişti, după ce oamenii legii au interogat mai mulţi martori, care au spus că edilul conducea maşina primăriei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, inspector principal de poliţie Ionuţ Daniel Tică, duminică la prânz, Ion Voica, de 48 de ani, în timp ce conducea pe raza localităţii un autoturism proprietatea primăriei, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul acestuia. A pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu altă maşină condusă regulamentar. Voica a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea oamenilor legii. „În urma citaţiei formulate pe numele său, primarul comunei Săcelu, Ion Voica, s-a prezentat la postul de poliţie din localitate, el aflându-se acum în cercetări pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. Toate probele administrate de poliţişti până în prezent conduc la concluzia că autoturismul Primăriei Săcelu, implicat în accidentul de duminică, a fost condus chiar de edilul comunei, Ion Voica“, a menţionat Ionuţ Daniel Tică.

 

A intrat într-un copac

 

Cel de-al doilea accident rutier, în care şi-a pierdut viaţa un bărbat de 36 de ani, din Râmnicu Vâlcea, s-a produs pe DN 67C, în oraşul Novaci. Din cercetările efectuate la faţa locului a rezultat că Alin C.M., în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un copac de pe marginea părţii carosabile. În urma impactului, el a suferit leziuni corporale grave, decedând la Spitalul din Novaci. Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII