18.4 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei pietoni, ucişi de maşini

Trei pietoni, ucişi de maşini

Trei persoane şi-au pierdut viaţa în Dolj în acest sfârşit de săptămână, toate fiind lovite de maşini în timp ce se deplasau pe marginea drumului.

Primul accident a fost înregistrat vineri, în jurul orei 17.30, în comuna Goieşti, pe DJ 605. Conform poliţiştilor de la Rutieră, Marian Combei, de 40 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, în timp ce conducea o Dacia Solenza, l-a accidentat mortal pe Emil Grăunţeanu, de 43 de ani, din localitate. Poliţiştii au stabilit că victima se deplasa pe acostament şi a fost lovită din cauza imprudenţei în conducere a şoferului Daciei.

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, George Popescu, de 33 de ani, din comuna Argetoaia, în timp ce conducea un Volkswagen Bora, pe DJ 606 A, în localitatea Scaeşti, l-a accidentat mortal pe Constantin Paraschivoiu, de 67 de ani, din localitate, care se deplasa pe carosabil în aceeaşi direcţie de mers. Şi în acest caz poliţiştii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs din cauza imprudenţei şoferului.

O altă persoană şi-a pierdut viaţa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Sadova. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit, după primele cercetări, că Iosif Ciucă, de 23 de ani, din localitate, care nu are permis de conducere, în timp ce se afla la volanul unui Daewoo Espero pe DN 55, din cauza neatenţiei în conducere, l-a accidentat mortal pe Ionuţ Iovan, de 25 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers. După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei, însă a fost identificat ulterior de poliţişti.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII