19.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMort în urma impactului cu un pom

Mort în urma impactului cu un pom

http:http://www.youtube.com/watch?v=AbDEOYxs-HQ

Trei copii din Craiova au rămas fără un părinte, după ce tatăl lor a murit duminică noapte într-un accident. Ştefan Luţă, de 33 de ani, conducea un automobil VW Golf, din direcţia Pieleşti către Craiova. La intrarea în localitate, în zona Serpico – Elprest, şoferul a pierdut controlul direcţiei într-o depăşire, a ieşit în afara carosabilului şi s-a izbit violent de un copac, murind în urma impactului, potrivit cercetărilor efectuate de Poliţia Rutieră la faţa locului.

Un martor a povestit că bărbatul circula cu viteză foarte mare. „Eu veneam dinspre Craiova, când l-am văzut intrând în depăşirea unui tir care circula în aceeaşi direcţie de mers. M-am dat cât am putut de mult în partea dreaptă a drumului, a trecut de mine, apoi l-am văzut în retrovizor când a intrat brusc înapoi pe bandă. Maşina a făcut balans din cauza vitezei, şoferul probabil s-a speriat şi a tras invers de volan. A derapat şi a intrat în pom. Cred că avea 150-170 km/h. La viteza aceea, probabil a murit pe loc“, a povestit Paul, martor la eveniment.

La locul incidentului s-au deplasat echipajul medical de urgenţă SMURD şi pompierii de la Descarcerare. După aproximativ 30 de minute, în care au tăiat caroseria maşinii pentru a ajunge la victimă, pompierii au reuşit să îl scoată pe bărbat din mormanul de fiare contorsionate. Medicii nu au putut decât să constate decesul.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII