25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCursă de viteză terminată în stâlp

Cursă de viteză terminată în stâlp

Un tânăr de 23 de ani a scăpat luni noapte ca prin minune, cu răni uşoare, deşi a intrat cu maşina într-un stâlp de beton şi a rupt un pom de pe bulevardul Calea Bucureşti din Craiova.

Marian Cristian Tănăsie conducea în jurul orei 24.00 un autoturism VW Passat, înmatriculat cu numărul DJ-84-TDM, din direcţia Electroputere către centru. Potrivit unor persoane care au susţinut că au văzut accidentul, şoferul circula cu viteză foarte mare, fiind la întrecere cu altă maşină. Tânărul a pierdut, la un moment dat, controlul volanului din cauza carosabilului umed şi a izbit violent un stâlp de beton de pe partea dreptă a drumului. A ricoşat într-un pom pe care l-a rupt, după ce motorul maşinii a fost smuls şi a rămas pe trotuar. Autoturismul s-a rotit şi a rămas în mijlocul drumului, în zona intersecţiei bulevardului cu strada Henri Coandă, bucăţi din automobil fiind împrăştiate pe o rază de 15-20 de metri.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi SMURD-ul s-au deplasat la faţa locului, precum şi mai multe maşini de Poliţie Rutieră. Medicii i-au acordat şoferului rănit primele îngrijiri medicale şi l-au transportat la spital. Zeci de curioşi s-au adunat să vadă „minunea“. „Uite unde i-a sărit motorul! Şi bara faţă e colo, în iarbă! A murit? Nuu?! A avut zile!“ au fost comentariile unor tineri. Poliţiştii rutieri au blocat circulaţia pentru efectuarea primelor cercetări. Concluzia acestora a fost că şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Tânărul a fost internat în Secţia de reanimare cu răni uşoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII