23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTelenovelă cu scandal pe malul bălţii

Telenovelă cu scandal pe malul bălţii

Mai multe persoane s-au luat ieri la bătaie cu bâte şi vâsle pe malul lacului Geormane, totul pornind de la o ceartă conjugală.
Marius Vasile, din comuna Leu, judeţul Dolj, s-a dus la grătar împreună cu mai mulţi prieteni şi rude, unde l-a observat pe Ionuţ Ghiţă, cumnatul său, fratele soţiei sale, Daniela, de care s-a separat în urmă cu câteva luni. Mărul discordiei a fost faptul că fetiţa lor a rămas la mamă după despărţire, iar Marius Vasile a furat ieri copilul, potrivit poliţiei.
Cearta dintre acesta din urmă şi cumnatul său a degenerat, ajungându-se la lovituri. Mai mulţi prieteni ai soţului înfuriat au sărit în ajutorul acestuia cu bâte şi vâsle, potrivit declaraţiilor martorilor. „Eram la grătar când fostul meu cumnat a venit la mine. Era beat. A sărit la mine împreună cu prietenii lui, vreo 15-20, mi-au spart buza, m-au lovit cu bâte, au dat cu bâte şi cu vâsle şi în prietenii cu care eram. După ce am fugit, mi-au spart geamurile maşinii. Am de gând să depun plângere“, a declarat Ionuţ Ghiţă.
„Persoanele care au participat la conflict au fost deja identificate şi, în funcţie de gradul de participare al acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun“, a declarat Florentina Popescu, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII