25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoctoriţă agresată în spital

Doctoriţă agresată în spital

Un craiovean a fost amendat ieri pentru că a agresat verbal o doctorită, nemulţumit de modul în care i s-a adresat. Ionuţ Carnoiu, din Craiova, s-a dus la spital cu fetiţa sa minoră, bolnavă de epilepsie. „Eu mă aflam la SMURD şi am auzit scandal în sala de resuscitare şi m-am dus să văd ce se întâmplă. Am văzut cum o colegă era pălmuită şi înjurată de un individ. Am dat telefon imediat la poliţie şi la Jandarmerie, însă atunci individul m-a înjurat şi pe mine şi a venit să mă lovească“, a declarat dr. Cristina Geormăneanu, colegă cu doctoriţa agresată, care nu a dorit să facă declaraţii.

Tatăl fetiţei şi-a recunoscut vina. „Da, am făcut scandal. Ce aţi fi făcut dacă veneaţi cu fata la spital şi aţi fi văzut că nici măcar nu se uită la ea?“, a declarat Ionuţ Carnoiu.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie, precum şi jandarmii. Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj, doctoriţa nu a fost agresată fizic. „A fost agresată doar verbal. Persoana care a făcut scandalul a fost sancţionată cu amendă contravenţională de 200 de lei, în baza Legii nr. 61/1991, pentru tulburarea liniştii publice“, a declarat subcomisar Stanca Giucă, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

31 COMENTARII