15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA lovit un cap de pod

A lovit un cap de pod

Poliţia Rutieră atrage atenţia asupra faptului că tot mai mulţi conducători auto se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. La fel s-a întâmplat şi cu un vâlcean care, după ce a băut câteva pahare, a plecat cu maşina şi a lovit un cap de pod, după care a intrat într-un şanţ.

Sâmbătă, 8 martie, lucrătorii de la Postul de Poliţie Tetoiu, judeţul Vâlcea, au fost sesizaţi telefonic de mai mulţi cetăţeni din satul Menciuleşti că Nicolae G., de 59 de ani, cu domiciliul în comuna Roşiile, judeţul Vâlcea, în timp ce circula cu un autoturism Dacia a lovit un cap de pod, iar după ce a parcurs o anumită distanţă în direcţia Tetoiu, a părăsit carosabilul intrând în şanţ. Întrucât conducătorul auto se afla în stare de ebrietate, s-a încercat testarea acestuia cu aparatul etilotest, nereuşindu-se acest lucru. Şoferul a fost condus la Spitalul Bălceşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii cercetează acest caz sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi de distrugere.

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS