25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCrăciun negru pe drumurile doljene

Crăciun negru pe drumurile doljene

Un mort şi patru răniţi, acesta este bilanţul unui accident care a avut loc duminică noapte, în municipiul Calafat, Dolj. Cristian Vasile, de 25 de ani, din localitate, se afla la volanul unui BMW 525, când a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei excesive şi a consumului de alcool. A ieşit în afara părţii carosabile şi s-a izbit violent de un pom.

În urma impactului, Mihai Tiţă, de 22 de ani, din Calafat, aflat în automobil, a murit. Patru tinere, pasagere în BMW, Ana-Maria Ştefan, de 18 ani, Mădălina-Maria Medeleanu, de 18 ani, Maria Nichescu, de 19 ani, şi Daiana Tucă, de 19 ani, toate cu domiciliul în Bucureşti, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Doi tineri au fost transportaţi în Ajunul Crăciunului la spital după ce automobilul în care se aflau a derapat şi a intrat într-un pom de pe marginea drumului. Ion Eugen Popa, de 22 de ani, din Craiova, se afla la volanul unui autoturism Dacia 1310, dar nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit parţial cu gheaţă, iar în afara comunei Apele Vii a deparat şi s-a izbit de un pom. Şoferul avea permis de conducere de numai trei luni, conform poliţiştilor. În urma impactului, Emilia Stan, de 20 de ani, şi Alin Dorel Şerban, de 23 de ani, au fost răniţi şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Conform poliţiştilor, nici unul dintre ocupanţii maşinii nu purta centura de siguranţă.

Un accident similar s-a petrecut marţi noapte, în comuna Pieleşti, pe DE 574. Adrian Chira, de 19 ani, aflat la volanul unui automobil Cielo, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum cu carosabil umed şi a intrat în coliziune cu doi copaci şi un stâlp de beton de pe marginea drumului.

Gabriel Nichifor, de 16 ani, din localitate, pasager pe bancheta din spate, a fost grav rănit şi transportat de urgenţă la spital. Fiind testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a fost depistat cu o concentraţie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII