15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalIonuţ a murit la Spitalul de Urgenţă

Ionuţ a murit la Spitalul de Urgenţă

Ionuţ Marin, tânărul implicat în cumplitul accident rutier petrecut în noaptea de 1 spre 2 decembrie, la Slatina, a murit la Spitalul de Urgenţă Craiova. După ce a stat aproape o săptămână în comă de gradul IV, fiind ţinut în viaţă doar de aparate, vineri, în jurul prânzului, Ionuţ a decedat.

Tânărul avea 29 de ani şi era din Slatina. Sâmbătă noapte, autoturismul cu care se deplasa pe strada Cornişei, Skoda Octavia cu numărul de înmatriculare B-61-YKR, a lovit o autoutilitară parcată lângă scuarul din intersecţia ACR, a rupt un gărduleţ şi s-a oprit pe spaţiul verde. Ionuţ a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii. El a fost scos de un echipaj de la Descarcerare şi transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Slatina.

După ce i-au acordat primele îngrijiri medicale, doctorii au stabilit diagnosticul comă gradul III, politraumatism prin accident de circulaţie.

Ulterior, tânărul a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Aici, starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, şi, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa, Ionuţ a murit. Sâmbătă, cadavrul său a fost adus la Slatina. Ionuţ Marin va fi înmormântat azi, în cimitirul din Scorniceşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS