14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident rutier cu patru victime la Coteana

Accident rutier cu patru victime la Coteana

Patru bărbaţi au văzut moartea cu ochii după ce autoturismul în care se aflau a intrat sub discul unui tractor la Coteana-Olt. Nenorocirea a avut loc ieri-dimineaţă, în jurul orei 5.40. Dacia cu numărul de înmatriculare OT-15-DCM în care se aflau şoferul, Constantin Ungureanu, de 39 de ani, şi pasagerii Stelică Oblojea, de 52 de ani, Tudor Ştefănică, de 50 de ani, şi Petre Enache, de 42 de ani, toţi din comuna Mărunţei, se deplasa spre Slatina.

În comuna Coteana, autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un disc tractat de un tractor, la volanul căruia se afla Gheorghe Militaru, de 30 de ani, din Coteana. Unul dintre pasageri a suferit leziuni grave la cap, iar ceilalţi doi au fost răniţi uşor. Mai multe ambulanţe, un echipaj de la Descarcerare şi două echipaje de poliţie s-au deplasat imediat la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, maiorul Cristian Croitoru, pompierii s-au chinuit ceva timp să scoată şoferul dintre fiarele maşinii, întrucât discul rămas pe autoturism a îngreunat acţiunea de salvare. Cei patru bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cu diverse traumatisme.

Stelică Oblojea a suferit răni grave la cap, iar după îngrijirile primite la UPU a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Poliţiştii au spus că vinovat de producerea accidentului este conducătorul Daciei, care a pătruns pe contrasens şi a acroşat discul.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII