19.4 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMinor dispărut de o săptămână

Minor dispărut de o săptămână

Poliţia continuă să-l caute pe Andrei Constantin Cepoi, de 14 ani, din Craiova, plecat de la domiciliu în urmă cu o săptămână, pe 8 noiembrie. Dispariţia sa intens mediatizată a condus la un număr mare de apeluri la serviciul telefonic de urgenţă 112 prin care s-au oferit informaţii, însă deocamdată nici una din acestea nu a ajutat la găsirea lui Andrei, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. În acest caz au fost alertaţi şi poliţiştii din Vrancea, după ce au primit ieri un telefon prin care au fost anunţaţi că Andrei Cepoi a fost văzut timp de două zile consecutive în Focşani, conform NewsIn. Alerta la 112 a fost dată de un focşănean care susţine că l-a recunoscut pe copil după fotografiile difuzate de poliţişti.

Reamintim că Andrei Cepoi a plecat de acasă în noaptea de miercuri spre joi, săptămâna trecută, după ce a fost certat şi bătut de tatăl său din cauza situaţiei şcolare şi a notelor proaste. A lăsat părinţilor un bilet în care îşi motiva gestul, adăugând că se va întoarce acasă „la timpul potrivit“.

Andrei are 1,60 m, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, constituţie astenică, faţă prelungă şi un semn particular în zona gâtului şi a bărbiei. Când a plecat de acasă, minorul era îmbrăcat în blugi albaştri, geacă de culoare neagră şi purta pantofi sport albi. „Persoanele care pot da relaţii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să sune la cea mai apropiată unitate de poliţie sau la telefonul de urgenţă 112“, a declarat subcomisarul Maria Vasile, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Andrei Constantin Cepoi este dat în urmărire naţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS