31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSteag roșu la MONTE CARLO! Monopostul lui Sergio Perez, făcut praf

Steag roșu la MONTE CARLO! Monopostul lui Sergio Perez, făcut praf

Marele Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo a început cu un accident îngrozitor. Sergio Perez a fost flancat de cele două mașini Haas și izbit în parapet. Monopostul său a fost făcut praf, dar, din fericire, niciun pilot implicat nu a fost rănit.

Pentru început, Sainz a fost cel care a avut probleme, ratând virajul Casino Square și avariindu-și serios monopostul. Treburi mult kai grave s-au întâmplat în coada plutonului. Sergio Perez, plecat de pe poziția a 18-a a grilei de start, a forțat la maxim în încercarea de a urca câteva locuri. Mexicanul de la Red Bull a fost flancat de cele două mașini Haas înaintea unul viraj și Kevin Magnusen l-a lovit în plin. Practic monopostul lui Perez a fost împins în parapet.

Accidentul a fost deosebit de grav, mașina lui Perez fiind avariată complet. Comisarii au dictat imediat steag roșu, iar cursa a fost întreruptă, notează Eurosport. Chiar dacă impactul mașinii lui Perez cu parapetul a fost oribil, mexicanul a scăpat nevătămat. Nici Kevin Magnussennu s-a ales că răni.

Cursa este în continuare întreruptă, dar va fi reluată în cel mai scurt timp posibil, după ce pista va fi complet curățată de resturile mașinilor.

Citește și: F1 / Charles Leclerc a convins în calificări și va porni din pole position la Monaco

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS