32.3 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat dispărut în Gorj, căutat de polițiștii din toată țara

Bărbat dispărut în Gorj, căutat de polițiștii din toată țara

Un bărbat este căutat de polițiști după ce ieri a dispărut de la locuința din Telești, Gorj.

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat din comuna Telești, despre faptul că tatăl său Godeanu Constantin, de 53 de ani, cu reședința în aceeași comună, a plecat în mod voluntar de la locuință, în jurul orei 19.00 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime circa 1,75 m, aproximativ 70- 75 kg, față ovală, ochi căprui, păr scurt grizonat, se deplasează cu dificultate.

Bărbat dispărut de acasă

La momentul plecării purta o pereche de pantaloni de stofă de culoare neagră, o geacă de culoare albastru închis, o cămașă neagru cu alb, iar în picioare purta o pereche de pantofi negri, având asupra sa două telefoane mobile.

Bărbatul nu este cunoscut cu plecări voluntare și repetate de la domiciliu.

Persoana dispărută a fost pusă în urmărire la nivel national, iar în zonă au fost direcționate mai multe efective din cadrul IPJ Gorj, IJJ Gorj și ISU Gorj care desfășoară activități specifice de căutare.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea persoanei dispărute, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

CITEȘTE ȘI: Maşină cuprinsă de flăcări în mers. Şoferul a ieșit la timp din autovehicul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS