25.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalArşi de explozia unei ţevi de gaze

Arşi de explozia unei ţevi de gaze

Doi lucrători ai Distrigaz au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova, în urma exploziei unei ţevi de gaze, la care efectuau o reparaţie. Silviu Cruceru, de 35 de ani, şi Ioan Gheorghe, de 41 de ani, s-au deplasat ieri-dimineaţă pe strada Rosmarinilor, la numărul 33. În timp ce efectuau lucrarea, o ţeavă s-a fisurat şi s-a produs o scânteie mecanică. „Noi am auzit decât bubuitura şi apoi am văzut flacăra cât casa. Am sunat imediat la pompieri“, a declarat Aurel Marica, locatar pe strada respectivă.

Explozia şi focul au distrus tencuiala exterioară a casei, producând şi fisuri în zid. „Era soţia acasă. Bine că nu s-a întâmplat mai rău!“, a spus Nicu Marinescu, proprietarul casei de la numărul 33.

Alimentarea cu gaz a fost oprită, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, sesizat la ora 10.22, a trimis două autospeciale de pompieri, care au pulverizat apă pentru protejarea locuinţei. „Nu a existat pericolul unei explozii a reţelei de gaze. Dacă ia foc în aer liber, nu există pericol“, a declarat căpitanul Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj. Cei doi angajaţi ai Distrigaz au suferit arsuri de gradul II şi au rămas internaţi în spital pentru îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS