19.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident grav pe centura Craiovei

Accident grav pe centura Craiovei

http:http://www.youtube.com/watch?v=QBtk2jq32D4

Neatenţia la volan a băgat doi craioveni în spital. Costel Iliuţă, de 28 de ani, se afla la volanul unui autoturism Renault Clio, avându-l ca pasager pe Ion Dragu, de 51 de ani, din Craiova, când s-a angajat în depăşirea mai multor automobile pe şoseaua de centură a Craiovei, în zona CET II. Încercând să depăşească pe partea dreaptă o betonieră care vira stânga, către centrala termică, din cauza neatenţiei în conducere, Iliuţă a intrat cu autoturismul în aceasta. „L-am văzut în oglindă venind din spate, m-a depăşit şi pe mine şi apoi a lovit betoniera care se înscrisese pentru virajul la stânga“, a declarat Dan Tudor, şoferul unei autoutilitare. Din declaraţiile poliţiştilor care s-au deplasat la faţa locului, cei doi bărbaţi au avut foarte mare noroc deoarece un echipaj SMURD se afla la un exerciţiu chiar la CET II, reuşind astfel să ajungă rapid la locul accidentului. Aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital, şoferul fiind internat în stare gravă.

Coliziune cu o căruţă

Marţi seară, un căruţaş din comuna Castranova a fost rănit uşor după ce căruţa nesemnalizată în care se afla a fost lovită de un Cielo condus de Dorel Constantin, de 27 de ani, din Craiova. Marcel Staicu, căruţaşul care a intrat de pe un drum lateral în intersecţia cu DJ 564 fără să se asigure, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. „În această perioadă a anului căruţele sunt tot mai prezente pe drumurile publice. Acesta este cel de-al treilea accident rutier din ultimele zile în care au fost implicate căruţe, prin urmare s-au extins acţiunile de prevenire a încălcării normelor de circulaţie de către căruţaşi“, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

A intrat în stâlp

Două tinere din Craiova au fost internate în spital în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc marţi seară, în jurul orei 20.00, în comuna doljeană Bratovoieşti. Albert Velcu, de 34 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism Opel Vectra, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un stâlp de beton de pe marginea drumului. În urma impactului, Camelia B. şi Diana R., ambele de 17 ani, au fost transportate la spital şi au rămas sub observaţie medicală, suferind traumatisme uşoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS